Ne altın ne dolar ben varım diyor ben! Sudan biraz pahalı olan o yatırım aracı 32 TL olacak alan servet sahibi olacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

29,90 TL’A KADAR YÜKSELECEK

Mert Başaran’a göre gümüş fiyatları 29,90 TL seviyesine kadar yükselecek. Aynı dönemde altın fiyatlarının da rekor seviyelere çıkacağını vurgulayan Başaran, ons fiyatlarında artış bekliyor ve doların değer kazanmasının da gümüş fiyatlarındaki büyük artışa neden olacağını söylüyor.

Başaran, gümüşün altından daha fazla değer kazanabileceğine dikkat çekiyor ve gümüşün iyi bir yatırım aracı olduğunu vurguluyor. Yatırımcılar için gümüşün gelecekte büyük kazançlar sağlayabilecek potansiyele sahip olduğunu belirtiyor.

1 Ağustos Salı günü, yatırımcıların odak noktası olan gümüş fiyatları merak konusu olmaya devam ediyor. Altından sonra en çok tercih edilen yatırım aracı olan gümüşün güncel fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATI

Güncel verilere göre, gümüşün ons fiyatı 24,56 dolar olarak işlem görüyor. Gram başına alış fiyatı 21,068 lira, satış fiyatı ise 21,75 lira düzeyinde bulunuyor.

Ekonomist Mert Başaran’ın yatırımcılara yönelik önemli açıklamaları göz önüne alındığında, gümüşün gelecekte büyük bir potansiyele sahip olduğu görülüyor.

Altın ve doların yanı sıra gümüş yatırımına yönelik doğru strateji ve zamanlamayla yatırımcıların alan köşeyi dönebileceği düşünülüyor.

Ancak yatırım kararları almadan önce, piyasa koşullarını ve uzmanların değerlendirmelerini dikkatlice incelemek önem taşıyor. Unutulmamalıdır ki yatırım yapmak, dikkatli planlama ve analiz gerektiren bir süreçtir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ne altın ne dolar ben varım diyor ben! Sudan biraz pahalı olan o yatırım aracı 32 TL olacak alan servet sahibi olacak

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz