1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. O alanda yatırım yapanlar dikkat: Elinizi çabuk tutun, rekor geliyor! Ünlü ekonomistten dikkat çeken uyarı

O alanda yatırım yapanlar dikkat: Elinizi çabuk tutun, rekor geliyor! Ünlü ekonomistten dikkat çeken uyarı

featured
service

Atilla Yeşilada, altın fiyatlarının yükselebileceğini belirterek, “Altın borcu olanlar için kötü, birikim yapanlar için ise iyi haberler var. Fiyatlarda rekor seviyeler görülebilir, bu nedenle borcu olanların ve düğün hazırlığı yapanların hızlı hareket etmeleri gerekebilir” dedi.

ABD seçimleri ve Donald Trump’ın olası başkanlık durumunun piyasalara etkisini de değerlendiren Atilla Yeşilada, “Trump’ın başkan seçilmesi halinde jeopolitik risklerin artmasıyla bitcoin ve altın gibi güvenli varlıkların talebinin yükselebileceğini düşünüyoruz. Jeopolitik belirsizlikler, altının değerini artırabilir” ifadesini kullandı.

Dolar endeksindeki artışın Türkiye ekonomisi üzerindeki etkilerine dikkat çeken Atilla Yeşilada, “Dolar endeksindeki yükseliş, Türkiye’ye gelen döviz miktarını azaltabilir ve Merkez Bankası’nın döviz kurları üzerindeki kontrolünü zorlaştırabilir. Bu durum, altın fiyatlarını da etkileyebilir” şeklinde konuştu.

Gunboyu’nda yer alan habere göre, Donald Trump’ın kripto varlıklara yönelik olumlu tutumunun, bitcoin ve diğer kripto paraların değerini artırabileceğini belirten Atilla Yeşilada, “Trump’ın kripto varlıkların düzenlemesine karşı duruşu, bu alandaki baskıları hafifletecek ve daha geniş bir yatırımcı kitlesine yayılmasını sağlayacak. Bu da bitcoin’in değerinde önemli bir artışa yol açabilir” dedi.

Atilla Yeşilada, Donald Trump’a yönelik suikast girişiminin ardından bitcoin’in değerinin 57 bin dolardan 65 bin dolara yükseldiğini ve Donald Trump’ın desteklediği bir altcoin’in değerinin 6 dolardan 10 dolara çıktığını hatırlatarak, “Bu tür olaylar, kripto varlıkların değerinde ani artışlara neden olabilir” diye ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
O alanda yatırım yapanlar dikkat: Elinizi çabuk tutun, rekor geliyor! Ünlü ekonomistten dikkat çeken uyarı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz