1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. O bankadan nakit ihtiyacı olanlara 50 bin TL kredi verilecek! Şartlar açıklandı

O bankadan nakit ihtiyacı olanlara 50 bin TL kredi verilecek! Şartlar açıklandı

featured
service

Garanti BBVA’nın yeni kampanyası ile vatandaşlar, 50 bin TL’ye kadar olan kredi kartı ve kredi borçlarını uygun faiz oranlarıyla ödeyebilecek. Bu borç transferi kredisi sayesinde, diğer bankalardaki bir veya birden fazla bireysel ihtiyaç kredisi, Garanti BBVA’da tek bir çatı altında toplanabilir ve 36 aya varan vade seçenekleri ile ödemeler daha kolay hale getirilebilir. Bu kampanya, farklı bankalardaki bireysel ihtiyaç kredilerini birleştirerek avantajlı tekliflerden faydalanma imkanı sunuyor.

Borç transfer kredisi kampanyası, 3 ila 36 ay arasında vade seçenekleriyle sunulmaktadır. Bu kampanya kapsamında, mevcut kredilerinizin vadelerini uzatabilir ve aylık ödeme tutarlarını düşürerek bütçenizi rahatlatabilirsiniz. Garanti BBVA’dan kullanacağınız bireysel ihtiyaç kredisi için çalışan, emekli ve kira geliri sahiplerine 36 ay, şahıs firması veya firma ortağı geliri olan müşterilere 36 ay vade imkanı sunulmaktadır. Ticari amaçlı ihtiyaç kredileri için vade sınırı da 36 aydır.​​16 Eylül 2021 itibarıyla yürürlüğe giren yasal düzenlemeler uyarınca, kalan ana bakiye toplamı 50.000 TL ve altındaki ihtiyaç kredileri için en fazla 36 ay, 50.000 TL ila 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri için en fazla 24 ay, 100.000 TL üstündeki ihtiyaç kredileri için en fazla 12 ay vade limiti sunulmaktadır.

Garanti BBVA’nın borç transfer kredisi kampanyası, borçlarını tek bir çatı altında toplamak ve ödeme güçlüğü çekenler için büyük bir fırsat sunuyor. Bu kampanya sayesinde, daha düşük faiz oranları ve uzun vadelerle borçlarınızı rahatça ödeyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
O bankadan nakit ihtiyacı olanlara 50 bin TL kredi verilecek! Şartlar açıklandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz