1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. OKX, Hollanda pazarına adım attı!

OKX, Hollanda pazarına adım attı!

featured
service

Global kripto borsası ve Web3 teknoloji şirketi OKX bugün, merkezî borsa ve OKX Web3 Cüzdan platformlarını Hollanda’da resmî olarak kullanıma sunduğunu duyurdu. OKX’in merkezî borsa ve Web3 Cüzdan hizmetlerinin resmî lansmanı, Okcoin Europe Ltd. şirketinin OKX olarak yeniden markalaşmasının ve mart ayında Erald Ghoos’un OKX Avrupa Genel Müdürü olarak atanmasının hemen akabinde gerçekleşti.

Hollanda’daki kullanıcılar, merkezî borsa platformunda 60’tan fazla kripto para – Euro çiftini de kapsayan150’nin üzerinde kripto para için artık spot işlemler (alış ve satış) yapabiliyor ve dönüştürme hizmetlerinden yararlanabiliyor. OKX ayrıca Hollanda’da kolay ve hızlı euro yatırma ve çekme işlemlerinin yanı sıra OKX Web3 Cüzdan üzerinden sektörde öncü Web3 özellikleri de sunuyor.

Hollanda’da ikamet eden kullanıcılar OKX merkezî borsa platformu aracılığıyla artık spot işlemler, dönüştürme ve Earn hizmetlerine erişebiliyorlar. Müşteri hizmetleri, web sitesi ve uygulama için Hollandaca dil desteği de sunuluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
OKX, Hollanda pazarına adım attı!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz