1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Otomobil bayileri yana yana müşteri arıyor! Son tarih 7 Temmuz: İndirim yüzde 20’ye ulaştı…

Otomobil bayileri yana yana müşteri arıyor! Son tarih 7 Temmuz: İndirim yüzde 20’ye ulaştı…

featured
service

Ülkemizde yürürlüğe girecek yeni karar sonrasında GSR2 uygulaması başlatılacak. 7 Temmuz tarihinden itibaren başlatılacak uygulamada, otomobiller daha sıkı bir güvenliğe sahip olacak. Avrupa Birliği’nin (AB) kullandığı bu uygulamada daha güvenli ve standart donanımlarında bu güvenlik paketlerinin çıkartıldığı biliniyor. Bayilerde başlayan endişe ise 7 Temmuz’da başlayacak uygulama öncesinde satabildiği kadar otomobil satmayı hedefliyor.

GSR2 uygulaması gelmeden önce, bayiler uyumsuz olan otomobillerini elden çıkartmak istiyor. Yana yana müşteri arayan otomobil bayilerinde kampanyaların ardı arkası kesilmezken, indirim tutarı yüzde 20 seviyelerine ulaştı.

7 Temmuz sonrasında GSR2 şartlarına uymayan otomobiller için para cezası kesilecek. Otomobil üretici ve distribütörler ceza olarak otomobil vergisiz fiyatının üzerinden yüzde 1 oranında cezaya tabi tutulacak.

66388c2624e5ffcca59ae41a-gsr2-smart-safety-additions-for-vehicles.jpg

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler için fırsat doğdu. GSR2 uygulaması kapsamında otomobil bayilerine akın eden müşteriler kampanyalardan faydalanıyor. Uzmanların bu kapsamda tahminlerine göre, bayram olmasına rağmen haziran ayında 100 bin pazar beklentisi paylaşıldı.

Ayrıca 8 Temmuz itibariyle Çin menteşeli otomobillere yüzde 40 ek ÖTV uygulaması da başlayacak. Sıfır otomobillerde artış beklentisi 8 Temmuz tarihinden itibaren hızlanıyor. GSR2 kapsamında mecburi olan özellikler ise şu şekilde;

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otomobil bayileri yana yana müşteri arıyor! Son tarih 7 Temmuz: İndirim yüzde 20’ye ulaştı…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz