Perşembe, Cuma mutlaka bunu yapın! Elinde altını olanlara Hatice Kolçak’tan uyarı… İşte güncel fiyatlar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kolçak, Amerika’dan duyurulacak olan istatistiklerin altın ve gümüş üzerinde bariz bir rol oynayacağını belirtti ve bu bilgilerin günlük olarak hassasiyetle inceleme edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bu hafta Amerika’dan yayınlanacak olan bilgiler, ONS altındaki dalgalanmayı artıracaktır. Başka Bir Deyişle, 1955 dolarlık başlangıç noktamızdan itibaren, her güçlü bilgi ile beraber alta doğru bir meyil gösterecek bir ONS altın, her cılız bilgi ile beraber yukarıya doğru bir meyil gösterecek bir ONS altın bekleyebiliriz. Muhtemelen yukarıya doğru çok fazla tırmanamayan, 1980-85 dolarlık eşikleri aşamayan – zira bu eşikler aşıldığında 2 bin dolara çıkarız – böyle bir dalganın içinde hareket ediyor olacağız.

Aynı gidişat gümüş için de geçerlidir. Bu hafta süresince bu cins bir dalgalanmayı izleyeceğiz. Alım yapmayı düşünenler varsa, günlük hareketleri dikkatle izleyerek, ufak düşüşlerde… zira bu vaziyetler gram altına da tesir edecektir.

Dolar/TL’nin gram tarafında sabit kaldığını görebilmek için günbegün izlemek lüzumludur. 5 lira, 10 lira… kâr her zaman kârdır. Alım yapmayı düşünenler, bu süreçleri titizlikle gözlemleyebilirler. Gümüş için de aynı gidişat geçerli, Amerikan borsaları için de aynı şeyi söylüyorum. Tamamen bilgiye dayalı bir biçimde hareket edeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Perşembe, Cuma mutlaka bunu yapın! Elinde altını olanlara Hatice Kolçak’tan uyarı… İşte güncel fiyatlar

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz