1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. PTT, 4 Milyon e-Devlet Şifresi Dağıttı

PTT, 4 Milyon e-Devlet Şifresi Dağıttı

featured
service

PTT AŞ, Temmuz ayı itibarıyla iş yerlerinden yapılan e-Devlet şifresi temininde önemli bir başarıya imza atarak bu sayıyı 4 milyonun üzerine çıkardı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren PTT, Türkiye’nin dört bir yanındaki geniş hizmet ağıyla vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Son yıllarda dijitalleşmenin hız kazanmasıyla beraber, PTT’nin e-Devlet entegrasyonu büyük bir önem taşıyor. Bu sistem, kullanıcıların posta ve kargo işlemlerini kolaylıkla yönetmelerine olanak tanıyor. PTT AŞ, e-Devlet Kapısı üzerinden ‘Bireysel Ön Kabul Başvurusu’ gerçekleştirilmesine imkan vererek, yurt içi ve yurt dışı gönderimlerinin kayıt altına alınmasını sağlıyor.

Gönderi takibi işlemleri, 2008 yılından beri e-Devlet üzerinden sunulmakta ve son beş yılda 40 milyondan fazla vatandaşa ulaşılmıştır. Ayrıca, 65 yaş üstü vatandaşlar için “Adrese Teslim Şifre Başvurusu” ile ücretsiz e-Devlet şifresi teslim edilmekte. 2020 yılından itibaren, bu hizmetten faydalanarak 103 bin kişiye ulaşıldı.

PTT AŞ’nin sunduğu tüm hizmetler hakkında daha fazla bilgi almak için www.ptt.gov.tr veya www.turkiye.gov.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz. PTT, 184 yıllık tecrübesiyle posta hizmetlerinden lojistiğe, bankacılıktan e-ticarete kadar çeşitli alanlarda hizmet sunmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PTT, 4 Milyon e-Devlet Şifresi Dağıttı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz