1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Qpay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Faaliyete Geçti

Qpay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Faaliyete Geçti

featured
service

Maher Holding çatısı altında kurulan Qpay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ, faaliyetlerine başladı. Bu gelişme, Merkez Bankası tarafından verilen izinle resmi olarak duyuruldu.

Qpay, ödemelerin yönetilmesi ve elektronik para ihracı gibi hizmetleri sunarak ödeme ekosistemine katkıda bulunacak. Şirketin sunduğu hizmetler arasında ödeme hesabına para yatırma, para çekme, fatura ödemeleri, ve para transferleri yer alacak.

Levent Uluçeçen, Maher Holding CEO’su, Qpay’in elektronik cüzdan ve ödeme platformu olarak maksimum fayda sağlamayı hedeflediğini belirtti. “Kendi ödeme altyapılarımızı geliştirerek, Maher Holding bünyesindeki tüm hizmetlerin müşterilere ulaşmasını sağlayacağız,” ifadelerini kullandı.

Onur Baran Çağlar, Qpay’in hedefinin toplumun her kesimine finansal hizmetler sunmak olduğunu ifade etti. “Avantajlı, Anında, Yanında” sloganıyla yola çıktıklarını vurguladı. Ayrıca, dijital ve sıfır karbon ayak izine sahip süreçler geliştirerek, finansal kapsayıcılığı artırmayı amaçlıyorlar.

Quick Sigorta iştiraki Qpay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ, faaliyete başladı. Şirketten yapılan açıklamada, Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen’in değerlendirmelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Qpay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Faaliyete Geçti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz