1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. RCO Finance (RCOF) Token ön satışında $2,5 milyon hedefine yaklaşıyor: Nasıl katılıp $100K kazanabilirsiniz?

RCO Finance (RCOF) Token ön satışında $2,5 milyon hedefine yaklaşıyor: Nasıl katılıp $100K kazanabilirsiniz?

featured
service

Peki, RCOF token ön satışına nasıl katılabilir ve portföyünüzü $100.000’dan fazla büyütebilirsiniz? İşte detaylar…

Devam eden RCO Finance token ön satışı, kripto dünyasında en çok konuşulan ICO’lardan biri. İkinci aşamanın ortalarına gelinirken, ön satışta şu ana kadar $2,58 milyonun üzerinde bir fon toplandı. Proje, Ekim ortasına kadar $3 milyon hedefine ulaşmayı amaçlıyor.

Toplanan fonlar, ekosistem geliştirme, token sahiplerine ödüller dağıtma ve pazarlama faaliyetleri için kullanılacak. Satılmayan tokenler ise yakılarak, dolaşımdaki arzın azalması ve token kıtlığının sağlanması hedefleniyor.

aşamada toplamda 80 milyon RCOF tokeni, adedi $0,034’ten satışa sunulmuş durumda ve bu tokenlerin 38 milyondan fazlası satıldı bile. 2. aşamaya katılan yatırımcılar, token fiyatı 3. aşamada $0,055’e ulaştığında %62 kazanç elde edecek. Ön satışın sonunda ise tokenin $0,60 fiyatla listelenmesi bekleniyor ve bu da erken yatırımcılara %3000’lik bir minimum kâr sağlayacak.

RCO Finance, yapay zeka destekli bir DeFi platformu olarak, gelişmiş yatırım stratejilerine erişimi demokratikleştiriyor. Platform, yapay zeka (AI), makine öğrenimi (ML) ve blok zinciri teknolojilerini kullanarak finansal yönetimi kolaylaştırıyor.

Yatırımcılar, uzman bilgisi olmadan bile bu platform aracılığıyla yatırım yapabiliyor. Platform, aracı, fon yöneticisi ve yüksek komisyon ücretleri gibi engelleri ortadan kaldırarak, kullanıcılarına kod bilgisi gerektirmeyen çözümler sunuyor.

RCO Finance’in yapay zeka destekli robo danışmanı, piyasa trendlerini sürekli olarak izleyen, kendini öğrenen bir danışmandır. Ayrıca, yatırımcıların geçmiş işlemlerini analiz ederek, kişiselleştirilmiş yatırım stratejileri oluşturur. Stratejiler, yatırımcının risk toleransına ve tercihlerine göre belirlenir.

Robo danışman, gerçek zamanlı verileri analiz ederek portföyleri optimize eder ve yatırımcıların piyasa fırsatlarından en iyi şekilde yararlanmasını sağlar. Uzmanlara göre, RCO Finance’in sunduğu bu özelleştirme özellikleri, diğer yatırım platformlarına kıyasla daha fazla kazanç potansiyeli sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
RCO Finance (RCOF) Token ön satışında $2,5 milyon hedefine yaklaşıyor: Nasıl katılıp $100K kazanabilirsiniz?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz