1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Renault’dan Haziran ayı fırsatı! O modelde tam 200 bin TL’lik fırsat zamanı! Kaçıran çok üzülecek

Renault’dan Haziran ayı fırsatı! O modelde tam 200 bin TL’lik fırsat zamanı! Kaçıran çok üzülecek

featured
service

Renault Megane Sedan yenilenen tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleri ile herkesin dikkatinde yer alıyor. C şeklindeki Işık imzası, krom detayları, yeni jantlar ve elektrikli açılır panoramik tavanı ile dikkat çeken Megan, Apple CarPlay ile uyumlu Easy lınk 9,3 inç multimedya ekranı ve multı-sense sistemi ile birlikte sürücülere yolculuk sırasında muhteşem bir deneyim sunuyor.

Teknolojik özellikleri ile birlikte 8 Işıklı ambiyans aydınlatma ve 4 farklı sürüş modu bulunan Sedan model araçlarda Eco modu, yakıt tüketimi ve CO2 emisyonunu azaltmak amacıyla Comfort modu, yumuşak bir sürüş sağlamak için de Sport modu, dinamik sürüş deneyimi için My Sense modu sürücüye özel yapılandırma imkanı sunuyor. Renault Megane Sedan, Joy, Touch ve Icon olmak üzere 3 farklı versiyonla sunuluyor.

Joy Versiyonunda ise tek dokunuşta açılan elektrikli ön ve arka camlar, arka koltuk sırtlığında 1/3-2/3 katlanma özelliği, hız ayar ve sınırlayıcı (cruise control), LED gündüz farları bulunmaktadır.

MEGANE - Çekici ve Dinamik Bir Sedan - Renault

Megane Sedan model araçlarda arsenik gri, opak beyaz, yoğun kırmızı, yıldız siyah, titanyum gri ve cosmo mavi olmak üzere 6 farklı renk seçeneği bulunuyor. Bunun yanı sıra aracın jant seçenekleri arasında 16 inç çelik jant kapakları, 16 inç alüminyum alaşım jantlar, 17 inç alüminyum alaşımlı jantlar ve 18 inç alüminyum alaşımlı jant seçenekleri yer almaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Renault’dan Haziran ayı fırsatı! O modelde tam 200 bin TL’lik fırsat zamanı! Kaçıran çok üzülecek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz