1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi’nde Gelecek Hedefleri Belirlendi

Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi’nde Gelecek Hedefleri Belirlendi

service

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi’nin kapanışında önemli açıklamalarda bulundu. Görgün, burada yapılan görüşmelerin ve sunulan önerilerin savunma sanayiindeki milli hedefleri ileri taşıyacağına olan inancını vurguladı.

Görgün, Sheraton Ankara Hotel’de gerçekleştirilen zirvede, insan kaynakları alanındaki yeni dönem başlangıcına dikkat çekerek, etkinliğin içerik açısından zenginliğini ve derinliğini belirtti. Zirvede kurumsal akademilerle sponsor firmaların başarıları da ödüllendirildi.

İlk oturumda, teknoloji ve insan kaynakları konularında insan kaynaklarının gelişimi üzerine birçok önemli başlık gündeme geldi. RPA (Robotik Süreç Otomasyonu) ve yapay zekanın savunma sanayisindeki etkileri tartışıldı. İkinci oturum, yetenek pazarı üzerine odaklanarak, iş gücü hareketliliği ve mezunların beklentileri hakkında bilgiler verildi.

Üçüncü oturumda “yetkinlik mimarisi ve gelişimi” konularında, çalışanların geleceğe hazır olup olmadığı gibi başlıklar ele alındı. Dördüncü oturum ise kariyer yönetimi ve şirket içi hareketliliğe odaklandı.

Zirvenin son oturumu, liderlerin yetenek yönetimi ajandasını tartışırken, iş dünyasında kültürün rolünün önemine değinildi. Kültürel uyumun sağlanmasının, çalışan motivasyonu ve işten ayrılma oranlarını etkilediği ifade edildi.

Görgün, zirvenin içerik ve programının doyurucu olduğunu vurgulayarak, bu tür etkinliklerin ülkenin teknoloji ve bağımsızlık yolundaki adımlarını pekiştireceğine inandığını ifade etti. Konuşmasının ardından, etkinlikte yer alan akademi üyelerine belgeleri ve sponsor olan firmalara plaketleri takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi’nde Gelecek Hedefleri Belirlendi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz