1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Shiba Inu’da FUD zirve yaptı: Lucie’den topluluğa güvence

Shiba Inu’da FUD zirve yaptı: Lucie’den topluluğa güvence

featured
service

Lucie, Shiba Inu topluluğuna (SHIB Army) geliştiricilerin, kendisi ve gizemli lider Shytoshi Kusama tarafından daha önce duyurulan projeler üzerinde çalışmaya devam ettiğini temin etti.

Lucie, attığı tweette SHIB, ekosistemi ve geliştirme ekibine karşı FUD’un “tüm zamanların en yüksek seviyesinde” olduğunu gözlemlediğini belirtti. Ancak bu olumsuz ve sahte söylemlerin, Shiba ekosistemine neredeyse hiç yatırım yapmayan ve daha çok başka token’ları elinde tutan kişiler tarafından yayıldığını ifade etti. Ayrıca, bu kişilerin “sadece bir kitle oluşturmak için SHIB’i kullandığını” ancak her zaman olumsuz bir şey söylemeyi ihmal etmediklerini söyledi. Lucie’ye göre bu kişiler, bu şekilde yeni yatırımcıları çekmeyi amaçlıyorlar.

Bu, Lucie’nin kripto dünyasındaki bu tür “kirli uygulamalara” karşı ilk kez sesini yükseltmesi değil. Bu kez, bir coin’in yatırımcı sayısını artırmanın garanti bir yolunu da paylaştı: Şeffaflık ve yüksek fayda sağlayan iyi ürünler inşa etme çabası.

“Şeffaflık ve gerçek çaba, insanları etrafınızda tutar. Başkalarını kötülemek değil,” diye vurguladı Lucie.

Lucie, Perşembe günü paylaştığı başka bir tweet’te, SHIB topluluğuna Shib Doggy DAO Vakfı’nın yakında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Vakfın ya 2024 sonunda ya da 2025’te hayata geçeceğini belirten Lucie, bunun “Shib Devleti’nin bir sonraki adımı” olacağını ve “tamamen merkeziyetsiz ve otonom bir geleceğin zeminini hazırlayacağını” ifade etti.

DAO (Decentralized Autonomous Organization – Merkeziyetsiz Otonom Organizasyon), Lucie’nin açıklamasına göre, Shiba ekosisteminin kilit token’ları olan SHIB, BONE, LEASH ve TREAT’in sahiplerinin yönetime ilişkin kararlar alma yetkisine sahip olacağı bir sistem olacak. Bu merkeziyetsiz yönetim modeli sayesinde gelecekte SHIB’in, uzun vadeli yatırımcılar ve gerçek inananlar tarafından yönetileceği; “dış sesler ya da kısa vadeli heyecanların” etkisinin engelleneceği vurgulandı. Bu sistemle birlikte, SHIB topluluğu projelerinden teknolojik gelişmelere kadar her konuda oy kullanma hakkına sahip olacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Shiba Inu’da FUD zirve yaptı: Lucie’den topluluğa güvence
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz