Sıfır faizli uygun koşulları olan krediye mi ihtiyacınız var? İşte aradığınız kredi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akbank sıfır faizli kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin ilk kez Akbank’lı olması gerektiğini ve Akbank mobil şube üzerinden kredi kartı başvurusunda bulunması gerektiğini belirtti. 25.09.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanmış olan Akbanklıların 15 bin TL faizsiz krediye sahip olabileceklerini duyurdu. Bununla beraber geri ödeme planlarında da bir güzellik yaparak 6 ay vade ile kolayca ödeyebileceklerini müşterilerine duyurdu.

Alım gücü tükenen vatandaşa Akbank’tan kaçırılmayacak bir fırsat geldi! Akbank bünyesine yeni gelen müşterilerine özel faizsiz kredi fırsatı sundu. Akbank mobil şube üzerinden Akbank’lı olmak istiyorum butonu ile Akbank müşterisi olan tüm vatandaşlara ücretsiz 15.000 TL kredisini sıfır faiz ile vereceğini belirtti.

Akbank kendi resmi sitesi üzerinden kampanyalar alanında paylaştığı kampanyasında Akbank mobil şube üzerinden başvurusunu yapan ve ilk defa Akbanklı olan müşterilerine faizsiz 15.000 TL kredi imkanı sunacağını belirtti. Geri ödeme planlarını da 6 ay vade olarak duyuran Akbank kampanya koşullarında müşterilerin kampanyaya 13.06.2023 – 31.08.2023 tarihleri arasında müşteri olup katılmaları gerektiğini belirtti. Daha detaylı bilgi için Akbank resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yüksek enflasyon ve küresel çapta yaşanan ekonomik krizin ülkemizde derinden etkilenmesi. Yüksek enflasyonla beraber artan maaliyetler, artan maaliyetlerin fiyatlara yansıması. Kısır bir döngü içerisine giren piyasada vatandaşın birçok ihtiyacını halletmesi için ihtiyacı olan genelde bankalardaki krediler oluyor. Uygun koşullar ile sıfır faizle bir kredi bulmanın zorlaştığı dönemde araştırmalar devam ederken Akbank sıfır faizli yeni kampanyasını yayımladı! İşte kampanyanın tüm detayları…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sıfır faizli uygun koşulları olan krediye mi ihtiyacınız var? İşte aradığınız kredi!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz