Şimdi biriktirme zamanı! Piyasayı avcunun içi gibi bilen ekonomist açıkladı: Satmayan kazanacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın yatırımına yönelenler için kritik bir döneme girildiğini belirten Kolçak, yatırımın doğru zamanlamayla yapılmasının önemine vurgu yaptı. Birikimlerini altına yatırmayı düşünenler için önemli bir zaman dilimi olduğunu söyleyen Kolçak, doğru yatırım kararının doğru zamanda yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Piyasaların dalgalanmalarından bahseden Hatice Kolçak, yatırımcılara sabırlı olmalarını tavsiye etti. “Piyasaların durumu bu biçimde, yolumuza moralimizi bozmadan devam etmeliyiz. Beklemeli ve sabırlı olmalıyız. Aslında yatırımcılık büyük ölçüde psikoloji ve sabırdan oluşur. Bu işin yüzde 95’i sabır ve güçlü bir psikolojik duruş gerektirir” şeklinde konuştu.

4 Dev Bankadan Altın Fiyatları İçin Flaş Tahminler!

Altın piyasasındaki mevcut durumu da ele alan Kolçak, şu değerlendirmelerde bulundu: “Piyasaların durumu bu biçimde, yolumuza moralimizi bozmadan devam etmeliyiz. Beklemeli ve sabırlı olmalıyız. Aslında yatırımcılık büyük ölçüde psikoloji ve sabırdan oluşur. Bu işin yüzde 95’i sabır ve güçlü bir psikolojik duruş gerektirir.”

Yatırımcılara stratejik alımlar yapmalarını öneren Kolçak, “Destek seviyelerine oldukça yaklaştık. Bu, toplama, alım ve biriktirme dönemi. Altın piyasasındaki durumu ancak bu şekilde lehimize çevirebiliriz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şimdi biriktirme zamanı! Piyasayı avcunun içi gibi bilen ekonomist açıkladı: Satmayan kazanacak

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz