1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Sivas’ın En İyi İlçesiymiş! Arsaları ve Tarlaları Kapış Kapış Satılıyor

Sivas’ın En İyi İlçesiymiş! Arsaları ve Tarlaları Kapış Kapış Satılıyor

featured
service

Suşehri’nin doğal güzellikleri ve tarihi dokusu, bölgenin benzersiz bir cazibe merkezi haline gelmesini sağlamaktadır. Ayrıca, gelişmekte olan altyapısı da bölgeye olan ilgiyi artırmaktadır. Bu durum, Suşehri’nin sadece bir turistik destinasyon olmanın ötesinde, yatırım yapmak isteyenler için de ideal bir konumda olduğunu göstermektedir.

Suşehri’nin doğal güzellikleri, verimli tarım arazileri ve gelişmekte olan altyapısı, yatırımcıların ilgisini çekmektedir. Bölgede yaşamak isteyenler ve tarım işi ile uğraşmak isteyenler, Suşehri’nde uygun fiyatlarla arsa ve tarla sahibi olma fırsatını değerlendirmektedir.

Suşehri eski adıyla Enderes veya Endires, Karadeniz Bölgesi’nin Doğu Karadeniz Bölümünün güneybatısında, aynı adla anılan ovanın batı kenarında yer alan Sivas’ın bir ilçesidir.

Suşehri’nin yüksek köylerinde ve ovada yetiştirilen fasulyeleri, ince kabuğu, çabuk pişmesi ve lezzetiyle yurt içinde büyük üne kavuşmuş olup fasulyeye birçok bölgemizden talep gelmektedir. Ayrıca ilçemizin peynir ve çökeleği lezzetiyle ön plana çıkmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sivas’ın En İyi İlçesiymiş! Arsaları ve Tarlaları Kapış Kapış Satılıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz