Sizi arayan gerçekten Garanti BBVA Bankası mı? Hemen bu yöntemle kolayca kontrol edin

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banka temsilcisi ile yapılan görüşme esnasında müşteri, arayanın gerçekten olup olmadığını ve arayan kişinin ismini mobil uygulamadaki bildirimler ekranından takip edebiliyor.

Webrazzi’de yer alan habere göre, konuyla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Murat Çağrı Süzer, şunları söyledi:

“Teknolojiyi her zaman müşteri faydasına hizmet edecek şekilde kullanmak, Garanti BBVA olarak ana önceliğimiz. Müşterilerimizin bizimle temasa geçtiği her kanalda yolculuklarını iyileştirmek, onlara en iyi deneyimi sunmak için inovatif çözümler yaratmak üzere çalışmalarımızı şekillendiriyoruz.

Özellikle son dönemlerde telefon yoluyla dolandırıcılık denemelerinin arttığını hepimiz biliyoruz. Bugün hayata geçirdiğimiz ‘Güvenli Arama’ özelliği için de bu tür dolandırıcılıkları bertaraf etmek için geliştirdiğimiz yenilikçi bir çözüm diyebiliriz.

Bu özellik sayesinde artık müşterilerimiz, kendilerine gelen banka aramasıyla ilgili tereddüt hissettikleri an, Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden bu aramanın Garanti BBVA’dan geldiğini doğrulayabilecekler. Müşterilerimiz için fayda yaratan çözümler geliştirmeye ve müşterilerimizi bilinçlendirmeye devam edeceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sizi arayan gerçekten Garanti BBVA Bankası mı? Hemen bu yöntemle kolayca kontrol edin

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz