1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Tapuda Bir Dönemin Kapısı Kapandı: Artık Bu Şekilde Yapılıyor

Tapuda Bir Dönemin Kapısı Kapandı: Artık Bu Şekilde Yapılıyor

featured
service

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, teknolojik gelişmelere uyum sağlamak amacıyla sürekli olarak yenilikçi projeler geliştirdiklerini belirtti. Adlı, vatandaşların sıra beklemeden işlemlerini daha hızlı gerçekleştirebilmeleri adına personelin hizmet içi eğitimler aldığını da vurguladı.

“Türkiye Tapu” projesinin altyapı çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Adlı, önümüzdeki birkaç yıl içinde tapu işlemlerinin daha sistematik bir şekilde yürütüleceğini müjdeledi. Adlı, “Projemiz sayesinde vatandaş hangi şehirden başvuru yaparsa yapsın, işlemi en uygun ve boşta bulunan memura yönlendirilecek. Örneğin, Ankara’dan yapılan bir başvuru, Hakkari’deki bir memur tarafından işleme alınabilecek. Böylece işlemler hızlıca tamamlanıp, vatandaşın beklemesi ortadan kalkacak” dedi.

Bu sistem sayesinde, tapu işlemlerinde hız kazanılacak ve vatandaşların sıra beklemeden, her yerden işlemlerini yapabilmeleri sağlanıyor. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün bu projesi, tapu işlemlerinde teknolojinin etkin kullanımının en önemli örneklerinden biri oluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tapuda Bir Dönemin Kapısı Kapandı: Artık Bu Şekilde Yapılıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz