1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Togg’dan müşteri memnuniyeti örneği: Bataryası yanan sürücüye sıfır araç!

Togg’dan müşteri memnuniyeti örneği: Bataryası yanan sürücüye sıfır araç!

featured
service

Togg’dan diğer bayilere ve distribütörlere örnek olacak hamle geldi. Geçtiğimiz ay şarj esnasında bataryası tutuşan ve alev topuna dönüşen Togg model otomobilin sahibine sıfır araç teslim edildi. Müşteri memnuniyetiyle gündeme gelen Togg, ülke gündeminde yerini aldı.

Geçtiğimiz ay Gaziantep’te Togg markalı yerli elektrikli otomobilin bataryası, şarj sırasında henüz açıklanmayan bir sebeple alev aldı. Bu beklenmedik olay, hem sürücüde hem de kamuoyunda büyük bir şaşkınlık yarattı. Ancak yerli otomobil üreticisi Togg, bu duruma hızlı ve müşteri odaklı bir tepki vererek sürücünün mağduriyetini giderdi.

Togg, yaşanan bu olay sonrası bataryası yanan aracı, 8 yıl ve 160.000 km batarya garantisi kapsamında ücretsiz olarak yenisiyle değiştirdi. Yeni aracını teslim alan sürücü, Togg’un müşteri memnuniyetine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Bu olay, Togg’un müşterilerine sunduğu garanti ve destek hizmetlerinin ne kadar güçlü olduğunu kanıtlıyor.

yerli-otomobilimiz-togg-suv.jpg

Yerli otomobil üreticisi Togg’un bu hızlı ve etkili çözümü, müşterilerin güvenini tazelerken, marka değerini de artırdı. Elektrikli araçların güvenliği ve müşteri memnuniyeti konusunda önemli adımlar atan Togg, 8 yıl ve 160.000 km batarya garantisi ile kullanıcılarına güvence sağlıyor. Bu garanti, olası sorunlarda müşterilerin mağduriyet yaşamadan çözüm bulmalarını amaçlıyor.

toggrev3-1-scaled.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Togg’dan müşteri memnuniyeti örneği: Bataryası yanan sürücüye sıfır araç!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz