1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Togg’un Almanya yolculuğu başlıyor: Bu fiyata Volkswagen’i geçebilecek mi?

Togg’un Almanya yolculuğu başlıyor: Bu fiyata Volkswagen’i geçebilecek mi?

featured
service

Cumhuriyetin 100. yollara çıkan yerli otomobil Togg T10X, şimdi yurt dışına açılıyor. Almanya’da satışlara başlayacak olan yerli modelin, Alman devi Volkswagen ile nasıl rekabet edeceği merak ediliyor. İşte tüm detaylar…

Türkiye’nin yerli otomobil üreticisi Togg, yenilikçi adımlarını sınırların ötesine taşıyarak sonbaharda Almanya’da otomobil severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Alman haber ajansı dba’nın haberine göre, bu önemli gelişme, Togg CEO’su Gürcan Karakaş’ın açıklamalarıyla doğrulanmış durumda. Togg’un T10X modeli, dijital özellikleriyle ve çevreci yapısıyla Almanya’daki elektrikli otomobil pazarında yerini alacak.

Togg T10X, Volkswagen’in elektrikli otomobili ID.4 ile kıyaslanıyor ve bu rekabet, otomobil dünyasında heyecanla takip ediliyor. Alman basınında yer alan bilgilere göre T10X, dijital özellikleriyle ön plana çıkarken, Türkiye’de vergiler dahil 41 bin euro başlangıç fiyatıyla dikkat çekiyor. Bu fiyatlandırma, doğrudan rakibi olan ve 52 kWh bataryaya sahip VW ID.4 Pure modelinin 43 bin avro fiyat etiketiyle kıyaslandığında oldukça rekabetçi.

0x0-son-dakika-togg-fiyat-listesi-belli-oluyor-yerli-otomobil-icin-nefesler-tutuldu-togg-satisa-cikiyor-1678695770120.webp

Alman otomobil piyasası, Tesla Model Y gibi popüler elektrikli otomobillerin de yer aldığı yoğun bir rekabeti içeriyor. Model Y’nin 44 bin avro gibi bir fiyatla satışa sunulması, Togg ve Volkswagen gibi markalar için rekabeti daha da kızıştırıyor. Ancak uzmanlar, Togg’un Almanya pazarında 40 bin avronun altında bir başlangıç fiyatıyla sunulması durumunda büyük bir başarı elde edebileceğini öngörüyor.

yerli-ve-milli-otomobil-toggun-agustos-ayi-teslimati-3-ayin-toplam-teslimatini-gecti-cq20.webp

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Togg’un Almanya yolculuğu başlıyor: Bu fiyata Volkswagen’i geçebilecek mi?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz