1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Toyota Land Cruiser Prado yeniden Türkiye’de! 1300 kişilik bekleme listesiyle satışta

Toyota Land Cruiser Prado yeniden Türkiye’de! 1300 kişilik bekleme listesiyle satışta

featured
service

Türkiye pazarının efsane ismi geri dönüyor. Toyota Land Cruiser Prado tamamen yenilenmiş haliyle satışa sunulacak. Toplamda 1300 kişi için bu özel model sıra bekliyor. İşte tüm detaylar…

73 yıllık efsane geri döndü! Toyota Land Cruiser Prado, tamamen yenilenmiş 5. jenerasyonu ile Türkiye’de otomobil tutkunlarıyla buluşuyor. Bir arazi ikonu olan Land Cruiser Prado, yalnızca Toyota’nın değil, otomotiv dünyasının da en saygı duyulan modellerinden biri olarak biliniyor. Aracın Türkiye’de satışa çıkmasıyla birlikte tam 1300 kişi bu özel model için sıra bekliyor.

Yeni Land Cruiser Prado, Türkiye pazarına 7 koltuklu konfigürasyonu ve güçlü 2.8 litre dizel motor seçeneği ile geliyor. 204 beygir güç ve 500 Nm tork üreten bu arazi devi, sunduğu performansla off-road tutkunlarının beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Ancak fiyat etiketi de dikkat çekici: Lansmana özel olarak 9.750.000 TL’lik fiyatıyla satışa sunulan Prado, yüzde 220’lik ÖTV dilimine tabi. Vergisiz fiyatının yaklaşık 2.5 milyon TL olduğu göz önüne alındığında, Türkiye’deki vergi oranlarının lüks otomobiller üzerindeki etkisi bir kez daha gün yüzüne çıkıyor.

2-003.jpg

Land Cruiser Prado’nun en büyük rakibi olan Land Rover Defender ise 3.0 litre dizel motorlu versiyonuyla 13.6 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu kıyaslamayla, Toyota’nın yeni modeli sadece sağlamlığı ve performansıyla değil, aynı zamanda rekabetçi fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Yıllardır off-road tutkunlarının gözdesi olan Land Cruiser Prado, bu yeni jenerasyonu ile Türkiye’deki SUV meraklılarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Toyota Land Cruiser Prado yeniden Türkiye’de! 1300 kişilik bekleme listesiyle satışta
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz