TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün’den bayram ikramiyesi tepkisi: “3 bin lira yetersiz. Emekliler, aylıklarını bayram öncesi istiyor”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Sadece 3 kilo baklava almaya yetecek bir baklavayla bayram kutlaması yapmak mümkün değildir. Giderek ağırlaşan ekonomik şartlar geçmişte bir kurban almaya yetecek tutarda olan bayram ikramiyelerinin alım gücünü bu kadar yitirmesi emekli topluluğumuzu derinden üzmektedir. Bu nedenle gerçek bir bayram coşkusu yaşamanın özlemini çekmekteyiz. Emeklilerimizin, aylıklarının da aynı tarihlerde ödenmesi bir nebze de olsa topluluğumuzu rahatlatacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve Sayın Bakanımızdan talebimiz, bayram ikramiyeleri ile birlikte aylıkların da ödenmesidir. Aksi takdirde torunlarına bayram harçlığı bile veremeyecek olan emeklilerimiz, bayramı geçmişteki bayramlar gibi tadında ve coşkusunda yaşayamayacaktır.”

10-14 HAZİRAN ARASINDA İKRAMİYELER ÖDENECEK

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan dün akşam yaptıkları açıklamada, Kurban Bayramı ikramiyesinin 10-14 Haziran tarihleri arasında emeklilerin hesaplarına yatırılacağını belirtmişti. Erdoğan, “Böylece tek kalemde emeklilerimize toplam 42 milyar lira tutarında bir ödeme yapmış olacağız” ifadelerini kullanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün’den bayram ikramiyesi tepkisi: “3 bin lira yetersiz. Emekliler, aylıklarını bayram öncesi istiyor”

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz