1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Tüm Emlak Danışmanları Birliği’nden Ankara’da çalıştay: Sorunlar ve çözümleri masaya yatırıldı

Tüm Emlak Danışmanları Birliği’nden Ankara’da çalıştay: Sorunlar ve çözümleri masaya yatırıldı

featured
service

Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı kararnamesi ile kurulan Tüm Emlak Danışmanları Birliği (TEDB), bugün Ankara’da çalıştay için toplandı.

Programa, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun, DEVA Partisi Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili İdris Şahin, Ankara Bağımsız Milletvekili Adnan Beker, Türk Parlamanter Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil ve Tüm Emlak Danışmanları Birliği ve Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Genel Başkanı Hakan Akçam katıldı.

DEVA Partisi Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili İdris Şahin açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Sizlerden gelecek her türlü talebi iletmek benim boynumun borcudur. Devlette devamlılık esastır. Burada tek yürek olup bizlerde sizin isteklerinizi en yukarı mevkiye iletmek bizim görevimizdir. Makama gittiğimde emlak sektörünün sorununu ve taleplerinizi ileteceğim. Sizin talepleriniz onuncu yargı paketinde yok. Burada gerçekleştirilen çalıştayı umarım Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyar.”

İstanbul’un deprem riski taşıdığını söyleyen Şahin, “Şu an İstanbul kaderine terk edilmiş bir halde. Sivil toplum kuruluşları ne kadar dirayetli olursa siyasette kendine o kadar çekidüzen veriyor. İnşaat sektörünü iyi denetlemeyenleri unutmayalım.” dedi

Ankara Bağımsız Milletvekili Adnan Beker, emlak sektörünün zor durumda olduğunu belirterek, “Emlak sektörüne hep birlikte el atalım. Kira fiyatlarının artması vatandaşı zor durumda bırakıyor. Ankara’da şu an konut sıkıntısı var. Başta hükümet olmak üzere yetkiler ile birlikte bu soruna bir çözüm bulmalarını istiyorum. Kentsel dönüşüm deniyor ama zararlı bir sistem. Çünkü vatandaşın o eve geçeceği belli değil. Yarın bunlar çok büyük bir sıkıntı doğuracak. Kiralar düşsün ve bu sorunlar bir an önce çözüme kavuşsun.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tüm Emlak Danışmanları Birliği’nden Ankara’da çalıştay: Sorunlar ve çözümleri masaya yatırıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz