1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Tuna Kaya: 6 Ay Sonra Bir İlk Rekor Yükseliş Olacak

Tuna Kaya: 6 Ay Sonra Bir İlk Rekor Yükseliş Olacak

featured
service

Tuna Kaya’nın değerlendirmelerine göre, Bitcoin’in yükselen trendini sürdürebilmesi için 63.300 dolar seviyesinin üzerinde kalması gerekiyor. Bu seviyenin korunması, yükselişin devamı için kritik bir öneme sahip. Ayrıca, 21 günlük ortalama destek noktası olan 62.100 dolar seviyesi de takip edilmesi gereken bir başka önemli seviye olarak öne çıkıyor.

#Bitcoin de 6 aydır devam eden düşen tepeler ve düşün dipler serisi sona erdi. Son dip ve son tepe yükseldi. Muhtemelen yeni dip daha yüksek olacak.

HEDEF 70.000 DOLAR

*Yükselen trendin devamı için 63.300 üzerinde kalmalı.*21 günlük ortalama desteği 62.100*66.500’ün aşılması ile 70K hedef olur.

Kaya’ya göre, Bitcoin’in 66.500 dolar seviyesini aşması durumunda 70.000 dolarlık hedef kaçınılmaz olacak. Yatırımcılar bu seviyeleri yakından takip ederken, piyasadaki olumlu hava ve teknik göstergeler Bitcoin’in gelecekte daha da yükselebileceğine işaret ediyor.

NOT: Haberimizde yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tuna Kaya: 6 Ay Sonra Bir İlk Rekor Yükseliş Olacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz