1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Ülke Genelinde Fırtına Alarmı! 19 Şehre Şiddetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı

Ülke Genelinde Fırtına Alarmı! 19 Şehre Şiddetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı

featured
service

Kuvvetli Hava Koşulları: Nerede Ne Bekleniyor?

Yapılan hava durumu tahminlerine göre, ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde parçalı bulutlu hava koşulları hakim olacak. Ancak Trakya’nın batısı, Ege’nin güneydoğusu, Akdeniz’in iç kesimleri, İskenderun Körfezi çevresi ve İç Anadolu ile Karadeniz’in bazı bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Diğer bölgelerde hava genel olarak açık ve az bulutlu olacak.

Cumartesi günü için öngörüler ise daha da çarpıcı. Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında, İskenderun Körfezi çevresinde, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Kayseri’nin doğu ile Sivas’ın güney çevrelerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Ayrıca Marmara’nın güneyi ve Kıyı Ege’de rüzgarın kuzey yönlerinden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi öngörülüyor. Bu hava koşulları çeşitli olumsuzluklara yol açabilir ve vatandaşların dikkatli olmaları öneriliyor.

Bölgesel Hava Durumu Detayları:

Meteoroloji’nin uyarıları doğrultusunda, riskli bölgelerde yaşayanların hava durumunu yakından takip etmeleri ve gerekli tedbirleri almaları büyük önem taşıyor. Şiddetli yağışlar ve rüzgarlar günlük yaşamı etkileyebilir ve çeşitli güvenlik riskleri oluşturabilir. Bu nedenle, hava koşullarına karşı hazırlıklı olmak ve önlemler almak şart.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ülke Genelinde Fırtına Alarmı! 19 Şehre Şiddetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz