1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Ülkenin En Büyük Üreticisi İflas Etti! En Beklenmedik Zamanda Duyurdu

Ülkenin En Büyük Üreticisi İflas Etti! En Beklenmedik Zamanda Duyurdu

featured
service

1 Eylül’de satışı gerçekleşen RAMFIRE Group, yeni bir sahibin altında, farklı bir tüzel kişilikle ticari faaliyetlerini sürdürecek. Şu anda, şirketin mevcut alıcısı, hangi siparişlerin devam ettirilebileceğini inceliyor. İflas yöneticisi Jochen Zaremba, bu durumu doğruladı.

2016 yılında kurulan RAMFIRE, Almanya’nın en büyük soba üreticilerinden biri olarak biliniyordu. Neumarkt’taki merkezi dışında Bayreuth, Heinersreuth, Jena ve Münih’te de satış ofisleri ve tesisler işletiyordu ancak iflas başvurusu, yaklaşık 30 çalışan için belirsizlik yarattı.

Zaremba, Neumarkt’taki merkez ofisin bir yıldır operasyonel olarak iyi çalışmadığını ve bu zorluğun iflas sürecine katkıda bulunduğunu belirtti.

İflas, Almanya’daki endişe verici iflas artışının bir parçası. Ülke genelinde şirket iflasları son dönemde rekor seviyelere ulaştı. Alman ekonomisi de zor bir dönemden geçiyor. İlk çeyrekte gayrisafi yurtiçi hasıla yüzde 0,2 oranında büyüse de bu büyüme, ilkbaharda makine ve bina yatırımlarındaki düşüşle birlikte yüzde 0,1 oranında azaldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ülkenin En Büyük Üreticisi İflas Etti! En Beklenmedik Zamanda Duyurdu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz