Uygun fiyatlara arsa almanın çözümü bulundu! Milli Emlak’tan 12 bin TL’ye o arsa satışa çıkarıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşitli arazi satışlarının duyurularını yaparak vatandaşlara uygun fiyatlardan arsa sahibi olma fırsatı sunan Milli Emlak’tan yeni ilanlar duyurulmaya devam ediyor.. Bu araziler kişilere uzun vadede büyük karlar elde etme imkanı da sunabilmektedir.

Yeni Satış O İlde Yapılacak

Milli Emlak, Eskişehir’in Han ilçesinde yer alan yeni bir arsayı satışa çıkartmış durumda. Bu arsa, ihaleye uygun şekilde satışa sunulacak. Arsanın başlangıç bedeli 12 bin TL olarak belirlenmişken, teminat tutarı ise 3 bin 600 TL olarak açıklanmıştır. Kişiler, teminat tutarını hesaplarında bulundurarak arsayı satın alabilmek için teklif verebilecekler.

Milli Emlak’ın açıkladığı bilgilere göre, bu yeni arazi için ihale tarihi 10 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Teklifler sonrasında en yüksek teklifi veren kişi arsanın sahibi olacaktır. Bu nedenle belirtilen tutardan daha yüksek teklifler de gelebilir. Vatandaşlar, 3 bin 600 TL’lik teminat tutarını yatırdıklarında arsayı alma imkanına sahip olacaklar.

Arazi İhaleleri Nasıl Yapılıyor?

Satın alma talepleri, il, ilçe, mevki, pafta, ada, parsel numarasının belirtildiği bir dilekçe ile taşınmazın bulunduğu il ve ilçelerdeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri’ne (Emlak Müdürlükleri, Millî Emlak Müdürlükleri, Millî Emlak Şeflikleri) müracaat edilerek gerçekleştirilebilmektedir. Ayrıca, internet üzerinden de satın alma başvuruları yapılabilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uygun fiyatlara arsa almanın çözümü bulundu! Milli Emlak’tan 12 bin TL’ye o arsa satışa çıkarıldı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz