1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Uzmanı Net Tarih Verdi: Gram Altın 4500 Lira olacak

Uzmanı Net Tarih Verdi: Gram Altın 4500 Lira olacak

featured
service

YouTube kanalında yayımladığı son videosunda dikkat çekici açıklamalarda bulunan Memiş, altın yatırımcılarına önemli uyarılarda bulundu. Gram altının 2025 yılında 4.500 TL seviyesini görebileceğini öngören ünlü ekonomist, faiz kararlarının altın fiyatları üzerindeki etkilerini vurgulayarak, “Piyasalarda büyük bir belirsizlik hakim. Çarşı pazar karıştı” yorumunu yaptı.

Altın ve piyasa analizleriyle bilinen İslam Memiş, ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararları öncesinde ons altın için önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, ons altının 2.900-2.920 dolar seviyelerine çıkabileceğini daha önce öngördüğünü hatırlatarak, şu anda 2.576 dolar civarında işlem gören ons altının hâlâ yatırım fırsatları sunduğunu ifade etti. FED’in faiz indirimi sonrası ons altının 2.616 dolar seviyelerine kadar yükseldiğini belirten Memiş, yatırımcılara “alım fırsatı devam ediyor” mesajını yineledi.

Gram altın konusunda da isabetli tahminleriyle dikkat çeken Memiş, 2024 yılının son çeyreğinde gram altının 3.500 TL seviyelerini göreceğini bir kez daha vurguladı. 2025 yılına dair ise ons altın için 3.500 dolar bandında bir fiyatlama bekleyen ünlü ekonomist, bu artışın gram altını doğrudan etkileyeceğini ve 2025 yılında gram altının 4.500 TL seviyelerine yükseleceğini öne sürdü. Memiş, bu yükselişin kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu da belirtti.

İslam Memiş, yaptığı açıklamasında, “İlk etapta beklentim bu yönde. Yani 3 bin 500 seviyesinde bir ons altın, 4 bin 500 lira seviyesinde bir gram altın 2025 yılında beni şaşırtmaz. Elindeki varlıklarının kıymetini bil, kaptırma. Seneye 4 bin 500 lira olacak diyorum. Seneye 4 bin 500 lira gram altında bekle” ifadelerini kullandı.

Not: Haberimizde yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uzmanı Net Tarih Verdi: Gram Altın 4500 Lira olacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz