1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Uzmanı uyarıyor: “Ev alırken tapu işleri resmi gerçekleştirilmeli”

Uzmanı uyarıyor: “Ev alırken tapu işleri resmi gerçekleştirilmeli”

featured
service

Son yıllarda konut piyasasındaki dalgalanmaların ve kredi politikalarındaki değişikliklerin, ev sahibi olmayı zorlaştırdığını vurgulayan Meryem Tuncer, “Bankasız, faizsiz, topraktan projeli evlerle müşterilerimize güvenli ve ekonomik konut sahibi olma olanağı sunuyoruz. Güven ve garanti öncelikli prensibimizle, ‘önce tapu, sonra ödeme’ mottosuyla hareket ediyoruz” dedi.

Konut sahibi olmak isteyenlere birincil tavsiyelerinin, topraktan bir mülk alımı gerçekleştirilecek dahi olsa, yapılan ödemenin karşılığında teminat ve tapu alımının gerçekleştirilmesi olduğunun altını çizen Maliyetine Ev Kurumsal İletişim Müdürü Meryem Tuncer,

“Yatırımcılara ev alırken mutlaka tapu alınmasını ve noter sözleşmesi yapılmasını tavsiye ediyoruz. Bu şekilde, alıcıların mağduriyet yaşamasının önüne geçilebilir. Kimsenin ev alırken birikimlerini kaybetmesini istemeyiz. Bütün süreçlerin resmi olarak yürütülmesi gerekiyor. Bizim için güven ve garanti çok önemli. Alanında uzman mimar ve mühendislerimiz tarafından doğru bölgelerde imarlı arsalar üzerine geliştirilen projelerde, maliyetine ev, işyeri, villa sahibi olmak isteyen müşterilerimiz şubelerimize gelerek veya dijital mağazamız üzerinden satın alma işlemlerini başlatabiliyor. İlk peşinat tapu müdürlüğünde ödeniyor” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uzmanı uyarıyor: “Ev alırken tapu işleri resmi gerçekleştirilmeli”
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz