Uzmanlardan kredi çekeceklere uyarılar: Sözleşmeyi iyi okuyun

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre tüketicilerin alışveriş, tatil, ev tadilatı gibi genel ihtiyaçları için kullandıkları ihtiyaç kredisi çekerken bilmesi gerekenler şöyle:

Kredi almadan önce ihtiyaçlarınızı belirlemek ve kredi tutarınızı buna göre tespit etmek, gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmanızı sağlar.

Kredi almadan önce bütçe değerlendirmesi yaparak aylık ödenebilecek taksitlerin dikkatlice belirlenmesi ve kredi vadesinin buna göre ayarlanması gerekir.

İhtiyaç kredisi almadan önce geri ödeme planınızı oluşturmanız gerekir. Başvuru yaparken, kredi taksitlerinin bütçenizi ne kadar zorlamayacağını hesaplamak için aylık gelir ve giderlerinizi dikkate almanız işinizi kolaylaştırır.

Kredi oranlarına krediyi çekmeden önce detaylıca bakıp uygun olan seçilmeli. Faiz oranları, vade ve aylık ödeme tutarları gibi kredi koşullarını karşılaştırmak için farklı bankaların kredi tekliflerini incelemek, en uygun ihtiyaç kredisini bulmak için önemli bir adım olur.

Taksit ödeme gününü maaş aldığınız tarihe göre belirleyin. Gelir tarihlerinize yakın ödeme tarihi seçerseniz ödemeleriniz daha düzenli olur ve böylece zor durumda kalmazsınız. İlerleyen dönemlerde acil bir duruma karşı kredi ile ilgili bütün dosyalar mutlak suretle saklanmalı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uzmanlardan kredi çekeceklere uyarılar: Sözleşmeyi iyi okuyun

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz