1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Vakıfbank’tan Satılık 3+1 Daire Fırsatı! 330 bin TL’ye hemen teslim ev

Vakıfbank’tan Satılık 3+1 Daire Fırsatı! 330 bin TL’ye hemen teslim ev

featured
service

Bu fırsat kaçmaz! Şayet siz de Kayseri Pınarbaşı’nda satılık bir 3+1 daire arıyorsanız, Vakıfbank’ın E-ihale üzerinden verdiği bu duyuruya hemen öneri verebilirsiniz.

Dairenin başlangıç değeri ise yalnızca 330 bin TL! Üstelik daire krediye uygun ve asgari çoğalış değeri 5 bin TL. Güvence değeri ise 16 bin 500 TL olarak belirlendi.

Alakalı şube ismi Daha Önceki Sanayi Kayseri olan duyurunun ayrıntılı bilgilerine Vakıfbank’ın resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Vakıfbank’tan yapılan açıklamada, gayrimenkullerin mevcut gidişatlarıyla satışa sunulduğu ve alıcıların gayrimenkulleri görmüş, dolaşmış, hoşlanmış ve bu haliyle almaya karar vererek sair hususları kabul etmiş sayılacağı belirtildi.

Dairenin brüt alanı 122 m2, mevcut alanı 123 m2, mahal alanı ise 128 m2. Salon, 3 oda, koridor, mutfak, antre, wc, banyo ve balkon ünitelerinden oluşuyor. Dairenin kat mülkiyeti tapusu var ve boş gidişatta. Isınma tipi kat kaloriferi olan dairenin imal seneyi 1987.

Vakıfbank, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bulunan bir 3+1 daireyi satışa çıkardı. Daire, Güney Semti’nde, Cengiz Topel Sokağı üzerinde, Şetoğlu Apartmanı’nın 4. katında yer alıyor.

Ayrıca gayrimenkullerle alakalı olarak banka tarafından verilen tüm bilgilerin, fotoğrafların, açıklamaların ve duyuruların bağlayıcı ve vaat kalitesinde olmadığı ve genel bilgi kalitesinde olduğu ifade edildi.

Gayrimenkulün fiili vaziyetiyle banka tarafından verilen bilgilerin değişik olması halinde bankanın rastgele bir mükellefliği bulunmayacağı da vurgulandı.

Kayseri Pınarbaşı’nda satılık 3+1 daire duyurusuna öneri vermek için seri edin! Bu fırsat kaçmaz!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vakıfbank’tan Satılık 3+1 Daire Fırsatı! 330 bin TL’ye hemen teslim ev
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz