1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Vakıfbank’tan Satılık Komple Bina! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Vakıfbank’tan Satılık Komple Bina! İşte Fiyatı ve Özellikleri

featured
service

Vakıfbank, binayı mevcut vaziyetiyle satışa sunduğunu belirtiyor ve alıcılardan gayrimenkulu görmelerini, analizlerini ve araştırmalarını yapmalarını istiyor. Banka, gayrimenkulün hatalarından veya verilen bilgilerle gayrimenkulün mevcut vaziyeti arasındaki değişikliklerden dolayı mesullük kabul etmiyor.

Bina, 1988 senesinde inşa edilmiş ve ikinci el gidişatta. Isınma tipi soba olan binanın krediye uygunluk vaziyeti öğrenilmiyor. Binanın yapı kullanma izin evrakı da bulunmuyor.

Vakıfbank’ın satışa çıkardığı binanın başlangıç kıymeti 1.100.000 TL olarak tanımlanmış. Binayı satın almak isteyenlerin 55.000 TL güvence kıymeti yatırması gerekiyor. Binanın satış harekâtı e-ihale üzerinden asıllaştırılacak ve en az çoğalış ölçüyü 25.000 TL olacak.

Bina, zemin + 3 bayağı kat olmak üzere toplam dört katlı ve betonarme yapı tipine sahip. Yapının zemin katı kapalı garaj ve ambar olarak kullanılırken, öteki katları bağımsız yerleşim olarak kullanılıyor. Her katta koridor, salon, 3 oda, banyo, wc, mutfak ve 2 balkon hacimlerinden oluşan binanın toplam brüt inşaat alanı takribî 340 m2.

Vakıfbank, Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bulunan bir binayı satışa çıkardı. Bina, Sölöz Semti’nde yer alıyor ve ticaret + ev alanı imarlı bir parsel üzerinde bulunuyor.

Vakıfbank’ın satışa sunduğu bu binaya sahip olmak isteyenlerin ivedi etmesi gerekiyor. Zira bu fırsat kaçmaz!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vakıfbank’tan Satılık Komple Bina! İşte Fiyatı ve Özellikleri
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz