1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Vodafone hattı kullananlara kredi fırsatı! 36 ay vadeli 75 bin TL ihtiyaç kredisi çok uygun faizle verilecek

Vodafone hattı kullananlara kredi fırsatı! 36 ay vadeli 75 bin TL ihtiyaç kredisi çok uygun faizle verilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel kredi kampanyalarıyla beraber uygun faiz oranlarından faydalanmak isteyen yurttaşlar bankaların ilanlarını kesintisiz olarak takip etmeye başladı. Yapılan yeni kampanyayla beraber Vodafone hattı kullanan yurttaşlara uygun faizlerle gereksinim kredisi verileceği duyuruldu.

75 Bin TL’ye Kadar Verilecek

CEPTETEB ile Vodafone işbirliğiyle duyurulan yeni kampanya kapsamında yurttaşlara bin TL ile 75 bin TL arasında kredi ödemesi yapılacak. 36 aya varan vade alternatifleriyle sunulacak bu kampanyaya katılım sağlamak için Vodafone Yanımda uygulamasını indirmeniz gerekmekte.

Mobil uygulamayı indiren bireyler, CEPTETEB tarafından sunulan bu kampanyaya katılım sağlayabiliyor. Yaz tüketmelerini fazla kaçıran bireyler bu destek ödemesiyle beraber kolay ödemelerle nakit gereksinimini karşılayabilecek.

Kampanya Detayları Açıklandı

Kampanyadan faydalanmak için, Vodafone Yanımda uygulamasından kampanya sayfasını ziyaret etkeniz gerekmektedir.Özel Faiz oranı, Findeks Kredi Anekdotu KKB Skoru 1.850 ve üzerinde olanlar için 36 aya kadar olan vadelerde geçerlidir. Aylık Akdi Faiz Oranı, Findeks Kredi Anekdotu’na göre değişmektedir. Findeks Tehlike Raporunuzu, CEPTETEB İnternet Şubesi’nden alabileceğiniz gibi findeks.com’dan da ulaşabilirsiniz.Vodafone alıcılarına özel CEPTETEB Gereksinim Kredisi 1.000 – 75.000 TL aralığındaki meblağlarda ve 3 – 36 ay aralığındaki vadelerde kullanılabilir.Aylık Akdi Faiz Oranı, Findeks Kredi Anekdotu’na göre değişmektedir. Findeks Tehlike Raporunuzu, CEPTETEB İnternet Şubesi’nden alabileceğiniz gibi findeks.com’dan da ulaşabilirsiniz.Vodafone alıcılarına özel CEPTETEB Gereksinim Kredisi 1.000 – 75.000 TL aralığındaki meblağlarda ve 3 – 36 ay aralığındaki vadelerde kullanılabilir.CEPTETEB Gereksinim Kredisi kullanmak için ne müracaat, ne de kullanım esnasında şubeye gitmeye gerek yoktur. CEPTETEB alıcısı değilseniz dahi CEPTETEB Gereksinim Kredisi’ne kolayca müracaat etebilirsiniz. Müracaat Etiniz onaylandığı takdirde Alıcı Danışmanlarımız sizi arar, istediğiniz yer ve zamanda sizi ziyaret etmek için buluşma alır. Siz neredeyseniz oraya kazanç, zorunlu belgelere imzanızı alıp harekâtlarınızı tamamlar. Sonrasında kredinizi CEPTETEB İnternet Şubesi veya Mobil Şube’den tek tıkla anında hesabınıza aktarabilirsiniz.Kredi ile beraber tertip edilecek Hayat Sigortası’na ait prim meblağı; kredi meblağı, faiz oranı, alıcının yaşı ve kredi vadesine göre farklılık gösterir.TEB kredinin kullanımı için son kararı verme, ek belge isteme, faiz oranını değiştirme ve kampanyayı sonlandırma haklarını gizli tutar.Kampanyadan bir aza yalnızca 1 defa faydalanabilir. İkinci bir kullandırım olası değildir.Kampanyadan yalnızca etkin Vodafone azaları faydalanabilir. Etkin üyelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka cerraha taşınmış statüler dışındaki üyeliklerdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vodafone hattı kullananlara kredi fırsatı! 36 ay vadeli 75 bin TL ihtiyaç kredisi çok uygun faizle verilecek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz