1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Yatırımını ona yapan yaşadı! Her şey düşerken o yükselecek! Uzman isim getirisi artacak yatırım aracını açıkladı

Yatırımını ona yapan yaşadı! Her şey düşerken o yükselecek! Uzman isim getirisi artacak yatırım aracını açıkladı

featured
service

Bitcoin 74 bin dolar ile tarihi zirveyi yaşarken Savaş sürecinin ardından ani bir düşüş yaşayarak 60 bin dolar seviyelerine geriledi. Bu düşüş pek çok Kripto yatırımcısını zarara uğratırken sosyal medyada 1 milyon dolarlık yatırım yapan bir kişinin tüm bakiyesinin sıfırlandığına dair yaptığı paylaşımlarda dikkat çekti. Savaş krizi yatırımcıları etkilerken ilerleyen süreçte neler yaşanacağına dair açıklamalarda ünlü Ekonomist Mert Başaran’dan geldi.

Bitcoin ve diğer coinlerde çok hızlı bir düşüş yaşandığını dikkat çeken Başaran, oradan bir tepki yaparak toparlanma süreci yaşanabileceğini belirtti. Altında da aynı durumun yaşandığına dikkat çeken Başaran, “Ondan sonra olay büyümezse, o da biraz sakinler. Borsada da açılışta belki bir düşüş olursa olur ama çok büyük bir etkisi olmadan olay toparlar. Dolayısıyla panik olacak bir şey olmaz” dedi.

İsrail İran arasındaki gerilim tırmanırken bölgede bulunan diğer ülkelerinde savaşa katılmasının yatırımları nasıl etkileyeceğini açıklayan Başaran, içlerinde en karlı yatırımın altın olabileceğini belirtti. Mert Başaran, “O zaman tabii borsada düşüş olur. Borsalar çok düşer, aynı şekilde altın çok çıkar, kriptolar çok düşer vesaire böyle kötü kötü senaryolar olabilir” sözlerini dile getirdi.

NOT: Bu bir yatırım tavsiyesi değildir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yatırımını ona yapan yaşadı! Her şey düşerken o yükselecek! Uzman isim getirisi artacak yatırım aracını açıkladı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz