1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Yeni Zam Yağmuru Geliyor: Hazır Olun

Yeni Zam Yağmuru Geliyor: Hazır Olun

featured
service

BÜYÜK ARTIŞ BEKLENİYOR

– Yurtdışına çıkış harcı: 500 TL’den 720 TL’ye- İMEİ kayıt ücreti: 31.692 TL’den 45.953 TL’ye- Araç muayenesi: 1.821 TL’den 2.641 TL’ye

Ozan Bingöl, 1998 yılında Gazi Üniversitesi’ne adım atmış ve 2002 yılında mezun olmuştur. Eğitim hayatını yurtdışında devam ettiren Bingöl, özellikle Costa Rica, Malta ve Fransa’da çeşitli akademik çalışmalara imza atmıştır. 2005 yılında kamu sektöründe göreve başlamış, ancak kısa süre içinde özel sektöre geçiş yaparak bir firmada “Mevzuat, Eğitim, Araştırma Başkanı” olarak görev almıştır.

Bu oranlar, özellikle yurt dışına çıkış, teknoloji cihazları kaydı ve araç bakım işlemleri gibi günlük harcamaları etkileyebilir. Yeni düzenlemelere göre bütçenizi hazırlamak için gerekli önlemleri almanız önem arz ediyor.

Halen Başkent Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak ders veren Bingöl, vergi adaletinin sağlanması ve toplumda vergi bilincinin oluşturulmasına yönelik projelerde aktif olarak yer almaktadır. Üniversitedeki görevlerinin yanı sıra Fox TV’de yorumculuk yapmakta, OT dergisi ve vergiyedair.com blogunda yazılar kaleme almaktadır. Vergi ve ilgili konulardaki güncel görüş ve önerilerini Twitter üzerinden paylaşmaktadır.

Bugüne kadar biri editör olarak yayımlanmış beş kitabı bulunmaktadır. Son kitabı “Vergi Sistemini Anlama Kılavuzu,” halkın vergi sistemini daha iyi anlayabilmesi için altıncı baskısına ulaşmış ve anlaşılır bir dille kaleme alınmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Zam Yağmuru Geliyor: Hazır Olun
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz