Yıldız Holding, 7. sürdürülebilirlik raporunu yayınladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Mehmet Tütüncü, yaptığı açıklamada, “Faaliyet gösterdiğimiz her alanda sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda ilerlemeyi hedefliyoruz. Bu yıl yayınladığımız sürdürülebilirlik raporumuz, ‘Bu Dünya Bizim’ yaklaşımımızla gerçekleştirdiğimiz başarılı adımları ve gelecek hedeflerimizi gözler önüne seriyor.” dedi.

Sosyal sürdürülebilirlik alanında da aktif olan Yıldız Holding, kadın girişimciliği ve fırsat eşitliği konularında öncü rol üstleniyor. Kadın Platformu aracılığıyla fırsat eşitliği için çeşitlilik artırma hedeflerine ulaşan Holding, toplumsal fayda projeleriyle de yerel üreticilerin güçlenmesine destek oluyor.

Geleceğe yönelik inovasyon yatırımlarını da hızlandıran Yıldız Holding, 2030’a kadar sürdürülebilirlik odaklı Ar-Ge çalışmalarını iki katına çıkarmayı hedefliyor. Yıldız Tech’in liderliğinde yürütülen bu çalışmalar, gıda ve perakende sektörlerinde yenilikçiliği destekliyor.

Mehmet Tütüncü, “Dönüştürücü liderliğimizle sektörümüzde öncü rol üstleniyoruz. Sürdürülebilirlik alanında elde ettiğimiz başarıları daha da ileriye taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yıldız Holding, 7. sürdürülebilirlik raporunu yayınladı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz