1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Yine Chery yine arıza! Köy yolunda yolda kalan Chery’i BMW kurtardı sosyal medya sallandı

Yine Chery yine arıza! Köy yolunda yolda kalan Chery’i BMW kurtardı sosyal medya sallandı

featured
service

Dağ yolunda arıza yapan Chery marka SUV aracın, başka bir sürücü tarafından kurtarıldığı anlar özellikle otomobil meraklılarının dikkatini çekti. Videoda, BMW X5’in Chery’yi bir iple bağlayıp çektiği anlar açıkça görülüyor. Kullanıcılar bu durumu, Çin menşeli otomobil markasının dayanıklılık sorunlarına bir gönderme olarak yorumladı. Daha önce de benzer arıza şikayetleriyle gündeme gelen Chery, bu olayla birlikte tekrar tartışmaların odağı haline geldi.

Bu olay, Chery markasının son günlerde yaşadığı tek skandal değil. Geçtiğimiz hafta yurtdışında paylaşılan bir videoda, tamirhaneye götürülen bir Chery marka SUV’un alt kısmının tamamen çürüdüğü görüntüler de büyük yankı uyandırmıştı. Görüntüler, aracın dayanıklılığı ve kalite standartlarıyla ilgili soru işaretlerini artırdı. Pek çok kullanıcı, Chery markasının güvenilirliğini sorgulayan yorumlar yaparak bu duruma tepki gösterdi.

Arıza ve kalite sorunları nedeniyle sıkça eleştirilen Chery markası, sosyal medyada “Yine Chery, yine arıza” ifadeleriyle alay konusu oldu. Kullanıcılar, marka hakkında olumsuz yorumlar yaparak hem aracın dayanıklılığına hem de güvenilirliğine dair şüphelerini dile getirdi. Türkiye’de yeni pazara giren markanın bu gibi olaylarla karşılaşması, tüketici güvenini zedeleyebilir.

Son dönemde art arda yaşanan arıza vakaları ve viral olan videolar, Chery’nin Türkiye’deki imajını olumsuz yönde etkiliyor. Otomobil meraklıları, dayanıklılık ve güvenlik konularında markaya karşı giderek daha temkinli yaklaşıyor. Markanın bu olumsuz algıyı nasıl yöneteceği merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yine Chery yine arıza! Köy yolunda yolda kalan Chery’i BMW kurtardı sosyal medya sallandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz