1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Yiyecek Sektörünün Öncüleri Arasındaydı! 56 Yıllık Dev Şirket İflas Etti

Yiyecek Sektörünün Öncüleri Arasındaydı! 56 Yıllık Dev Şirket İflas Etti

featured
service

Bu karar, şirketin uzun süredir yaşadığı sıkıntıların bir sonucu olarak değerlendiriliyor. Red Lobster, deniz ürünleri konusunda uzmanlaşmış geniş bir menü yelpazesi sunan ve birçok ülkede şubeleri bulunan köklü bir marka olarak biliniyor.

Sözcü’deki habere göre; Şirket kaynakları, yemek zincirinin bazı uzun vadeli sözleşmelerden kurtulmak ve yeniden müzakere etmek için olası bir iflas başvurusunu değerlendirdiğini söyledi.

Red Lobster’ın nakit akışları, diğer sorunların yanı sıra ağır kira sözleşmeleri ve işçilik maliyetleri nedeniyle zayıflamıştı.

Yeniden yapılandırma görüşmelerinin devam ettiği ve henüz nihai bir karar verilmediği belirtildi. İflas başvurusu, şirketin faaliyetlerine devam etmesini sağlayacak.

Red Lobster’ın kökleri 1968 yılında Lakeland, Florida’daki tek bir restorana dayanıyor. Şirket, 1992 yılında peynir aromalı bisküvilerini tanıtmış ve büyük para kazanmıştı.

Red Lobster şu anda ABD ve Kanada’da yüzlerce lokasyonun yanı sıra uluslararası bir zincire de sahip.

Zincir restoran sektörünün öncülerinden olan Red Lobster, rahat yemek atmosferi ve Cheddar Bay Biscuits ve kızarmış karides gibi yemeklerle ünlenmişti

Restoran zinciri son yıllarda birden fazla sahip değiştirmişti. Şirketin kontrolünü 2020 yılında devralan Thai Union Group, bu yıl Red Lobster’daki hisselerini azaltmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yiyecek Sektörünün Öncüleri Arasındaydı! 56 Yıllık Dev Şirket İflas Etti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz