1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Ziraat Bankası’ndan Akaryakıt Alışverişine Dev İkramiye: 240 TL Bankkart Lira Sizi Bekliyor!

Ziraat Bankası’ndan Akaryakıt Alışverişine Dev İkramiye: 240 TL Bankkart Lira Sizi Bekliyor!

featured
service

Kampanya Ayrıntıları

Ziraat Bankası’nın sunduğu bu kampanya, 16 Ağustos – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında, her bir 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya otogaz alışverişinizde 240 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz. Bu kazanım, anlaşmalı üye işyerlerinde harcanabilir ve Bankkart Liralarınız, hesap kesim tarihine kadar kullanılabilir.

Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Kampanyadan yararlanmak için Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr üzerinden katılım sağlamanız gerekiyor. Kampanya süresince her müşteri en fazla 240 TL Bankkart Lira kazanabilir. Ancak, aynı gün içerisinde tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişlerin yalnızca bir tanesi kampanyaya dahil edilecek. Kazandığınız Bankkart Liralar, 4 Ekim 2024 tarihinde hesabınıza yüklenecek.

Katılım Koşulları

Kampanyaya yalnızca asıl kart sahibi müşteriler katılabilir. Ek kartlarla yapılan harcamalar, asıl kart sahibinin harcamalarına dahil edilecektir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade veya iptali durumunda, verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Ayrıca, Bankkart Kumbara’da yeterli bakiye bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıyacaktır.

Ziraat Bankası, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutuyor. Bankkart sahiplerinin bu fırsattan yararlanabilmesi için belirtilen tarihler ve şartlar doğrultusunda hareket etmeleri gerekiyor. Bu büyük fırsatı kaçırmayın ve akaryakıt alışverişlerinizi şimdi daha avantajlı hale getirin!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ziraat Bankası’ndan Akaryakıt Alışverişine Dev İkramiye: 240 TL Bankkart Lira Sizi Bekliyor!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz