1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Hepsiburada’nın Büyük Premium İndirimleri: En Çok Satan Ürünler Açıklandı

Hepsiburada’nın Büyük Premium İndirimleri: En Çok Satan Ürünler Açıklandı

featured
service

16-25 Temmuz tarihleri arasında Hepsiburada, “Büyük Premium İndirimleri” adlı kampanyasını gerçekleştirdi. Şirketin açıkladığı verilere göre, kampanya süresinde kullanıcılar 587 bin siparişte kargo ücreti ödemedi ve toplamda 22 milyon lira değerinde Hepsipara kazandı.

Kampanyada en çok satan ürünler arasında cep telefonları, klimalar, şarjlı süpürgeler, taşınabilir bilgisayarlar ve sporcu besinleri dikkat çekti. Hepsiburada Premium üyeleri, sepet tutarı fark etmeksizin ücretsiz kargo, %3 Hepsipara kazancı ve hediye BluTV üyeliği gibi fırsatlardan yararlanma imkanı buldu.

Ayrıca, kampanya süresince alışverişlerin %70’i KOBİ’lerden gerçekleştirildi. Bu da KOBİ’lerin satışlarında bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık 3 kat artış sağladığını gösterdi.

HepsiJet, satıcısı Hepsiburada olan siparişlerin %84’ünü Türkiye’nin çeşitli şehirlerine ertesi gün ulaştırdı. En çok teslimat yapılan iller arasında, İstanbul, Ankara ve İzmir dışında Bursa ve Kocaeli öne çıktı.

Kampanya süresince, Apple cep telefonları elektronik ürünler arasında en çok satan marka oldu. Onu izleyen Samsung ve Xiaomi markaları da önemli satış rakamlarına ulaştı. Taşınabilir bilgisayar kategorisinde ise Lenovo, Asus ve MSI markaları dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hepsiburada’nın Büyük Premium İndirimleri: En Çok Satan Ürünler Açıklandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz