1. Haberler
  2. Gündem
  3. Terör örgütünün sığınaklarına operasyon yapıldı

Terör örgütünün sığınaklarına operasyon yapıldı

featured
service

– Füze: 102 adet- Havan ve Bombaatar Mühimmatı: 132 adet- RPG-7 Roketatar Mühimmatı ve Sevk Fişeği: 191 adet- Fünye: 2.604 adet- El Bombası: 165 adet- El Yapımı Patlayıcı (EYP) ve Düzeneği: 22 adet- Makineli Uçaksavar Topu Mühimmatı: 55 adet- Yaşam Malzemesi: 2 ton 156 kg- Mühimmat: 8.237 adet- Silah ve Patlayıcı Madde: Çok sayıda

Operasyonlar, Jandarma Genel Komutanlığı’nın koordinesinde, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucularından oluşan 315 tim ve 3.996 personel ile gerçekleştirildi. Şırnak, Hakkâri, Kars, Siirt, Van, Diyarbakır, Erzincan, Bitlis, Muş, Tokat, Hatay ve Tunceli illerindeki kırsal alanlarda yapılan operasyonlar sonucunda, çok sayıda silah ve patlayıcı madde ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonların terörle mücadeledeki kararlılığı ve başarıyı simgelediğini vurgulayarak, “Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek” dedi. Ayrıca, operasyonları gerçekleştiren jandarma personeline teşekkür ederek, milletin dualarının kendileriyle olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Terör örgütünün sığınaklarına operasyon yapıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz