1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iPhone 15’in yeni özellikleri ortaya çıktı: iPhone 15 Pro’da büyük yenilik

iPhone 15’in yeni özellikleri ortaya çıktı: iPhone 15 Pro’da büyük yenilik

featured
service

iPhone 15 Pro’nun beklenen özelliklerine dair bilgileri aktarayım! Apple, iPhone 14 serisiyle beraber Pro ve standart versiyonlar arasındaki farkı artırmıştı. Yeni nesilde de eş bir siyaset izleyerek iPhone 15 Pro modellerinde bir hayli özel özelliğin yer alacağı söyleniyor. Standart iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ta olmayacak 10 yeni özelliği listeledik. İşte öbür detaylar…

Eylül ayında duyurulması tasarlanan iPhone 15 Pro’da sunulması beklenen yenilikleri özetleyeyim! Apple’ın yeni iPhone 15 ivedisi için geri sayım başladı. Yeni modellerin özellikleri merakla bekleniyor ve şimdiden bir hayli iddia ortaya atıldı. Özellikle iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max modelleri için bir hayli yenilik ve gelişmiş özelliklerin geleceği konuşuluyor. Coşkuyla bekleyip göreceğiz! İşte detaylar…

İlk olarak, iPhone 15 Pro’nun TSMC’nin 3 nm imal süreciyle kuvvetlendirilmiş A17 Bionic operasyoncularla geleceği varsayım ediliyor. Bu, daha fazla performans ve faydalılık sağlayacak. Aynı zamanda, titanyum çerçevelerin kullanılacağı ve daha ince ekran çerçevelerine sahip olacağı da gelen bilgiler arasında.

iPhone 15 Pro modellerinin süratli USB Type-C irtibatıyla geleceği rivayetleri varken, standart modellerin USB-C irtibatının USB 2.0 süratlerinde kalabileceği ifade ediliyor. Ayrıca, Wi-Fi 6E yardımıyla kablosuz süratlerin çoğalacağı ve artırılmış RAM kapasitesi 8 GB sayesinde performansın yükseleceği varsayım ediliyor.

İlginç bir farklılık, telefonun ses ayarları için kullanılan şalter eşi hakimiyetin, programlanabilir bir misyon tuşuyla değiştirileceği. Böylece kullanıcılar tuşa değişik vazifeler de atayabilecekler.

Kamera tarafında da ehemmiyetli büyümeler var. iPhone 15 Pro Max’in periskop telefoto lense sahip olacağı ve 6x optik yakınlaştırma sunacağı belirtiliyor. Ayrıca, 3D derinlemesine taramayı iyileştiren Sony imzalı bir LiDAR sensörünün kullanılacağı söyleniyor.

Apple’ın iPhone 15 Pro’da ehemmiyetli yenilikler yapacağı görülüyor. Ancak henüz tanıtım yapılmadığı için kesin bilgiler yok. Yeni nesil iPhone modelleri hakkında ne düşündüğümüzü yorumlarda paylaşabiliriz. Coşkuyla bekliyoruz!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iPhone 15’in yeni özellikleri ortaya çıktı: iPhone 15 Pro’da büyük yenilik
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz