1. Haberler
  2. Gündem
  3. Üstüne telefon hattı bulunan ARABA sahiplerini ilgilendiriyor: Her ay 100 TL akaryakıt…

Üstüne telefon hattı bulunan ARABA sahiplerini ilgilendiriyor: Her ay 100 TL akaryakıt…

featured
service

Kampanyadan 14 Temmuz 2023 itibariyle yalnızca yeni kuruluş, numara taşıma ve faturasızdan faturalıya geçiş ile Vodafone Red tarifelerine yeni gelen üyeler faydalanabilir.

Kampanyadan faydalanmak için hemen Vodafone Red’in ödünlerle dolu tarifelerine göz atın: http://vftr.co/redly1 Kampanyadan her 30 günde 1 kere faydalanılabilir. 14 Temmuz 2023 – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Vodafone Red’li üyeler Vodafone Yanımda uygulaması altından Fırsatlar Dünyası altından Opet kampanyasına katılıp kampanya parolalarını alabilirler.

Fırsatlar Dünyası’ndan parolalarını alan üyelerin, fırsattan yararlanmak için VODAFONE yazıp bir boşluk vazgeçerek başında sıfır olmadan cep telefonu numaralarını yazıp bir boşluk vazgeçip 8 haneli parolayı yazarak 7276’ya SMS yollamaları gerekmektedir.

Örnek SMS metni: VODAFONE 5420000000 ABCD7890 SMS’in içeriğinde belirtilen cep telefonu numarasının SMS’in sevk edildiği cep telefonu numarası ile aynı olması gerekmektedir. SMS metninde yazılan cep telefonu ile SMS’in sevk edildiği cep telefonu değişik numaralar olduğunda kampanya kullanılamaz. 14 Temmuz – 2 Ağustos 2023 arasında Fırsatlar Dünyası’ndan almış olduğunuz kodun aktivasyonunu Opet Mobil Uygulamasında yer alan Vodafone Red kampanya sayfasına girerek yapabilirsiniz. 3 Ağustos 2023 itibariyle kampanya katılımı uygulama üzerinden yapılmayacaktır, kampanyaya yalnızca SMS üzerinden katılım sağlanacaktır.

Kampanya katılım parolasını alan ve 31 Aralık 2023 tarihine kadar parolasını 7276’ya SMS yollayan Vodafone Red alıcıları 100 TL kıymetinde Opet yakıt puan kazanacaktır. Kazanılan 100 TL kıymetinde Opet yakıt puan alıcılarımızın katılımından sonra cep telefonu numarasına anında yüklenecek ve puan yüklendiğine dair bilgilendirme SMS’i gönderilecektir.

Bilgilendirme SMS’i: Vodafone Red kampanyasından kazandığınız 100 TL kıymetinde yakıt puan cep telefonunuza yüklenmiştir. Kazanılan yakıt puanların kullanım süresi 30 gündür. Hediye yakıt puanları kullanmak için Opet Mobil Uygulamasından ya da https://opetaktivasyon.paro.com.tr/ linkinden aktivasyonunuzu yapmanız gerekmektedir. Opet istasyonlarında tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinde kullanılabilir. Ödeme yapmadan evvel cep telefonu numaranızı market misyonlusuna söyleyiniz. SMS almak istemiyorsanız OPET yazıp 5653’e fiyatsız gönderebilirsiniz.

4446738 Mersis no:0644000904600117 AHS:Tanı Kampanyaya katılım her cerrahın kendi tarifesi üzerinden 1 SMS kısa ileti olarak fiyatlandırılır. Zaferli biçimde kampanyaya katılan alıcılarımıza 7276’ya sms yollama maliyeti olarak tanımlanan “1,25 TL”; kampanyaya zaferli kayıtlandıktan sonra yakıt puan olarak cep telefonlarına yüklenecektir.

Kazanılan puanların son kullanım tarihi kodun SMS hattına sevk edilmesinden ve zaferli katılım sağlandıktan sonra 30 gündür. Kampanya kapsamında yüklenen yakıt puanların tüketilebilmesi için cep telefonunuzun Opet aktivasyonunun yapılmış olması gerekmektedir. Aktivasyonu Opet Mobil Uygulamasından ya da https://opetaktivasyon.paro.com.tr/ linkinden gerçekleştirebilirsiniz.

Müşterilerin yakıt puanlarını Opet istasyonlarında tüketebilmeleri için ödeme sırasında cep telefonu numaralarını ve cep telefonlarına gelen puan tüketme parolalarını Opet istasyonlarındaki market misyonlusuna iletmeleri gerekmektedir. Kazanılan yakıt puanlar son kullanım tarihine kadar tüm Opet veya pod montajı olan Sunpet istasyonlarında tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri benzin veya mazot alışverişlerinde harcanabilecektir.

Harcanmayan yakıt puanlar puan son kullanım tarihinden 1 gün sonra 00:01’de silinecektir. Kazanılan Opet yakıt puanlar yalnızca mazotta benzin/mazot geçerlidir. LPG’de geçerli değildir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Üstüne telefon hattı bulunan ARABA sahiplerini ilgilendiriyor: Her ay 100 TL akaryakıt…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz