11 ilde 48 ay vadeyle satışa sunuluyor! Satışlar açık artırmayla gerçekleştirecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin değişik şehirlerindeki bu arsa satışları, inşaat sektörüne canlılık katarken, TOKİ’nin de yeni projeleri için finansman sağlaması amaçlanıyor. Özellikle ev gereksiniminin süratle çoğaldığı günümüzde, TOKİ’nin arsa satışlarıyla bu arza yanıt verebilmesi bekleniyor.

Toplu Ev Yöneti Başkanlığı İlan.gov.tr’de yayınladığı bültenle, 11 şehirde bulunan 69 arsayı sarih artırmayla satışa sunduğunu duyurdu. Ankara, Antalya, Aydın, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli ve Tekirdağ şehirlerinde bulunan arsaların satış müzayedesi, 31 Ağustos 2023 tarihinde saat 10:30’da gerçekleştirilecek.

Bu bültenin emeli, TOKİ’nin elinde bulunan arsaları değerlendirmek ve ev lüzumunu karşılamak için yeni projeler geliştirmektir. İlgilenenler, sarih artırmaya katılarak bu arsaları satın alma fırsatını elde edebilirler.

TOKİ, 11 şehirde bulunan 69 arsayı 31 Ağustos 2023 tarihinde sarih artırma usulüyle satışa çıkaracak. Ev, ticaret, sanayi, turizm kuruluş ve tasarısız kalitesindeki arsalar için % 35 peşinat ve 48 ay vade ihtimali sunulacak. Müzayede ise TOKİ’nin Ankara Çankaya Bilkent’teki Merkez Binası ile İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak ve internet üzerinden de öneri verilebilecek.

Ev, ticaret, sanayi ve turizm kuruluş alanı kalitesindeki arsalar için % 35 peşinat ve 48 ay vade alternatifi sunulacak. Ek olarak, arsalar Katma Değer Vergisi’den muaf olarak satışa sunulacak.

Satışa sunulan arsalar arasında Ankara’da ev, Antalya’da turizm kuruluş alanı, Çanakkale’de tasarısız alanlar, Diyarbakır’da ticaret, İzmir’de sanayi kuruluşu, Kayseri’de ev ve Tekirdağ’da lojistik kuruluş alanı bulunmaktadır.

Detaylı bilgilere TOKİ’nin resmi websitesi olan www.toki.gov.tr ve “emlakmuzayede.com.tr” üzerinden veya 0 212 608 15 00 numaralı telefon aracılığıyla erişilebilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
11 ilde 48 ay vadeyle satışa sunuluyor! Satışlar açık artırmayla gerçekleştirecek!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz