4 Tane fatura (Elektrik, su, internet, Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone) gelenlere duyuruldu: 80 TL…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapılan açıklamada, “11 Ağustos – 10 Eylül 2023 tarihleri arasında vereceğiniz, yeni 2 otomatik fatura ödeme direktifi için 30 TL, 4 yeni otomatik fatura direktifi için 80 TL, 6 yeni otomatik ödeme direktifi için 150 TL kıymetinde Worldpuan kazanın! Üstelik kredi kartınızdan verdiğiniz yeni 6 yönerge için ekstra 20 TL, toplamda 170 TL puan kazanın!” ifadeleri kullanıldı.

11 Ağustos – 10 Eylül 2023 tarihleri arasında, alıcılarımızın verecekleri 2 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS direktifi için 30 TL, 4 yeni yönerge için 80 TL, 6 yeni yönerge için 150 TL, kredi kartından verecekleri 6 yeni yönerge ekstra 20 TL, toplamda 170 TL kıymetinde Worldpuan kazanabileceklerdir.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk vazgeçildikten sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470’e SMS ile sevk edilmesi gerekmektedir.

Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından sevk edilen katılım müracaatları dikkate alınmayacaktır.

Kampanya, yalnızca yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS direktifleri için geçerlidir. Daha evvelden tanımlı yönergeler iptal edilip yine verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya süresince verilen her yönerge için 11 Ağustos – 10 Ekim 2023 tarihleri arası, alakalı fatura/faturalar en az 1 defa otomatik olarak ödenmelidir.

Kampanya süresince verilen her yönerge için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay süresince yönergenin geçerli olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Ekim 2023 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanları yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.

Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde alıcının en az 1 adet kullanıma sarih kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.

Aynı üye numarası için birden fazla defa otomatik ödeme direktifi verilmesi gidişatında bu yönergelerden yalnızca bir tanesi için ödül kazanılacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
4 Tane fatura (Elektrik, su, internet, Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone) gelenlere duyuruldu: 80 TL…

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz