ABB Başkanı Yavaş’ı ziyaret eden CHP lideri Özel, Erdoğan’la olan görüşmesindeki detaylara da değindi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün (4 Mayıs) Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı Ankara Büyükşehir Belediyesi merkez binasında ziyaret etti. Ziyarette ABB Başkanı Yavaş Özel’e, Ankara’yı simgeleyen bir plaket hediye ederken Özel ise Yavaş’a Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nde yapılan bağış sertifikasını takdim etti.

Ziyaret sonrasında CHP lideri Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yapmış olduğu görüşmeyle ilgili soruları yanıtladı. Özel, Erdoğan’la olan görüşmede Osman Kavala ve Gezi davası tutuklularından bahsedildiğini ve AİHM kararlarını Cumhurbaşkanı’na hatırlattığını ifade etti. Özel, “Yurt dışında da dikkat çeken bir durum. İnsan Hakları Mahkemesi ve Anayasa Mahkemesi kararlarına uyulmaması, Türkiye’de hukukun üstünlüğünün olmadığı algısına neden oluyor. Bu durum ekonomik sonuçlara da olumsuz etki ediyor” dedi.

Gezi tutukluları için sonsuz çare olduğunu dile getiren Özgür Özel, “Yargı talimat alıyor ya da almıyor tartışmasına girmek istemiyorum. Bu konuda en doğrusunu hukukçular bilir. Bu alanda yol haritasını hukukçular çizmeli” ifadelerini kullandı.

Özel, Erdoğan’la olan görüşmesinde, 28 Şubat davasında tutuklu olan emekli askerlerin de durumunu gündeme taşıdığını ve yaşanan büyük dramı dillendirdiğini de belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ABB Başkanı Yavaş’ı ziyaret eden CHP lideri Özel, Erdoğan’la olan görüşmesindeki detaylara da değindi

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz