AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Filistin’e destek ve Netanyahu’ya tepki

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partinin genel merkezindeki AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında basın açıklaması yaparak, Filistin’e destek ve Netanyahu’nun soykırım politikasına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Çelik, Filistin halkına destek gösterileri sırasında ABD polisinin uyguladığı şiddeti kınayarak, Netanyahu hükümetinin soykırım politikasını lanetledi. Ayrıca, Hamas’ın terör örgütü olarak nitelendirilmesinin yanlış olduğunu belirtti ve Netanyahu’nun soykırım politikasının lanetlenmesi gerektiğini vurguladı.

Filistin’e destek gösterilerinin, insanlığın ve vicdanın sesine karşı bir tepki olduğunu ifade eden Çelik, küresel vicdanın ayakta olduğunu ve insanların Gazze’deki duruşunu desteklemeye devam ettiğini belirtti.

Ayrıca, Çelik, İran ile İsrail arasındaki gerilimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Irak ziyaretinin önemine vurgu yaparak, Irak ziyaretinin bölgesel iş birliğini artırmaya yönelik olumlu bir adım olduğunu ifade etti.

Ömer Çelik, Türkiye’nin Filistin’e ve Gazze’ye sahip çıkmaya devam edeceğini belirterek, insanlığın, insanlık onurunun ve medeniyetin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Son olarak, Çelik, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Hamas’ı terör örgütü olarak nitelendirmesini eleştirerek, Hamas’ın terör örgütü olarak nitelendirilmesinin yanlış olduğunu ifade etti ve bu tür yanlış tanımlamaların kaçınılması gerektiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Filistin’e destek ve Netanyahu’ya tepki

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz