Akaryakıt fiyatlarına zam yolda: Depoları doldurun

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araç sahipleri tarafından en çok araştırılan konuların başında akaryakıt fiyatları geliyor. Ancak, bayramın ilk gününde benzin ve motorin fiyatlarına yapılan zam, vatandaşların cebini daha da zorladı. Akaryakıt fiyatlarının gelecekteki seyrine dair yapılan analizlerden çıkan sonuçlar da pek iç açıcı değil. Yeni zamların kapıda olduğu yönünde önemli açıklamalar yapıldı. İşte 11 Nisan 2024’te benzin, LPG ve motorin fiyatları hakkında detaylar:

Akaryakıt fiyatlarının gelecekteki seyrine dair piyasa analistleri ve gözlemciler önemli tahminlerde bulundu. Son haftalarda, arz endişeleri ve Ortadoğu’daki artan riskler, petrol fiyatlarında ciddi bir yükselişe sebep oldu. Bu durum, New York Times’ın da belirttiği üzere, akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkileyerek zamların kapıda olduğunu gösteriyor.

Enerji Enformasyon İdaresi’ne göre, pompadaki ortalama fiyat, ocak başından bu yana galon başına 50 sent artarak 3.70 dolara yükseldi. Piyasa gözlemcileri, bu kadar hızlı bir artışın ardından fiyatlarda kısa vadeli bir düzeltmenin mümkün olduğunu belirtse de, jeopolitik gerilimler ve arz-talep dengesizlikleri nedeniyle yüksek fiyat seviyelerinin devam edeceğine dair güçlü işaretler var.

İstanbul:

Anadolu Yakası’nda benzin fiyatı: 43.47 TL

Avrupa Yakası’nda benzin fiyatı: 43.56 TL

Anadolu Yakası’nda motorin litre fiyatı: 42.07 TL

Avrupa Yakası’nda motorin litre fiyatı: 42.14 TL

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akaryakıt fiyatlarına zam yolda: Depoları doldurun

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz