Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Gaziantep’te 23 Nisan kutlamalarına katıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dizi ziyarette bulunmak için deprem bölgesi Gaziantep’e gelen Steinmeier, Alman hükümetinin desteği ile yapılan Gazikent İlkokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katıldı. Gaziantep Valisi Kemal Çeber, bu ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Vali Çeber, Türkiye ve Almanya arasındaki dostluğu ele aldığı konuşmasında, Gaziantep ile Duisburg’un 2005 yılından beri kardeş şehir olduğunu, Alman Kalınma Vakfı’nın şu anda bulundukları okul gibi 23 okulun yapımında destek olduğunu ifade etti. Çeber, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Almanya’nın kurmuş olduğu sahra hastanesinde, 20 binden fazla depremzedenin sağlık hizmeti aldığını da belirtti. Destekleri için Almanya’ya teşekkür eden Çeber, ziyareti için Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier’a da teşekkürlerini iletti.

Okuldaki çocuklara Almanya milli takım forması dağıtan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, öğrencilerle eğlenceli vakit geçirdi. Çocuklar arasında yapılacak olan maçın başlama vuruşunu yapan Almanya Cumhurbaşkanı, daha sonra da öğrencilerin yaptığı sergiyi gezdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Gaziantep’te 23 Nisan kutlamalarına katıldı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz