Aşırı terlemenin nedenleri nelerdir? Terlemek nasıl engellenir? Terlemenin önüne doğal yöntemlerle geçmek mümkün

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fazla terleme meseleyi olan fertler ise internet tarayıcıları üzerinden böyle bir vaziyetin neden olduğu nedenleri araştırıyorlar.

Yeryüzünde var olan insanların hepsi terler. Terleme ile beraber insan bedeninden bir çok hasarlı madde dışarı atılır. Fakat fazla terlemenin esasına farklı gidişatlar uyuyor olabilir. Hormonal meseleler, diyabet, dolaşım bozuklukları terlemeye neden olabilecek sağülık meseleleri arasında sayılabilir. Ayrıca kumpassız beslenme ve stres altında olmakta terlemeye neden olan değişik etkenlerdir.

Peki, fazla terlemeyle başa çıkmanın natürel usulü var mıdır? İşte ayrıntılar…

YEŞİL ÇAYSindirim sistemi için oldukça yararlı olan bu çayı terleme meselesini çözme için kullanabilirsiniz. Bu sefer imek yerine arınma suyu olarak terlemenin olduğu bölgelere sürmeniz gerekecek.

AKDİKEN ÇAYI

Yeşil çay gibi terlemeye mani olan akdiken çayını, demleyerek ağız yoluyla direk harcayabilirsiniz. 1 kadeh alış ayı terleme meselenize iyi gelecektir. Ayrıca kan tazyikini tertip etme tesiri de vardır.

DAĞAL KARIŞIMTer, bakterilerden dolayı daha da kokar. Buna mani olmak için natürel karışımlarda bulunmaktadır. Bu karışımlardan biri limon suyu, kabartma tozu, tuz ile oluşmaktadır. 1 limonun suyunu sıkın, içerisine 1 çay kaşığı kabartma tozu ve tuz ilave edin. karşımın iyice karıştırın ve terleme meselesinin olduğu bölgeye sürün.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aşırı terlemenin nedenleri nelerdir? Terlemek nasıl engellenir? Terlemenin önüne doğal yöntemlerle geçmek mümkün

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz