1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ayşe Ateş, Özgür Özel ve Ahmet Davutoğlu ile görüştü: Dünyanın iyi insanlara ihtiyacı var

Ayşe Ateş, Özgür Özel ve Ahmet Davutoğlu ile görüştü: Dünyanın iyi insanlara ihtiyacı var

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziyaretin ardından Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, 30 Aralık 2022 tarihinden bu yana bu siyasi cinayetin bütün karanlık yönleriyle aydınlatılmasından yana tavrını açıkça ortaya koyarak her daim yanımızda oldu.

Sayın Özel, hiçbir siyasi çıkar gözetmeden, yalnızca adalet duygusuyla hareket ederek bana ve kızlarıma kol kanat germeye, adalet yürüyüşümüzde en ön saftaki yerini almaya devam ediyor.

Bugünkü görüşmemizde de 1 Temmuz günü yapılacak olan ilk duruşmaya bütün toplantılarını iptal ederek katılacağını söyleyerek bizi ziyadesiyle mutlu etti. Ayrıca kızlarıma bir baba edasıyla yaklaşıp hem şefkat gösterdi hem de güven verdi. Bir kız babası olarak evlatlarımın yaşadığı yoksunluğu en içten şekilde hissettiğine şahit oldum. Eve dönerken iki kızımın da yüzü gülüyordu. Kızlarımın yüzünü güldürdüğü için minnettarım. Dilerim ki kızı ve eşiyle sağlıklı, mutlu bir ömür geçirir.

İyi insanlar uzun yaşasın. Bu dünyanın iyi insanlara ihtiyacı var. Hukuka güvenen, adalete inanan güzel kalpli, vicdan sahibi insanlar olduğu müddetçe adliye koridorlarının bütün kötülerin cehennemi olacağından da hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Siyasi parti liderleriyle görüşmesini sürdüren Ayşe Ateş, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ile de görüştü. Ateş, “Bugüne dek ortaya koyduğu duruş ve bundan sonraki süreçte sergilemeye devam edeceğini belirttiği tutumdan ötürü kendisine teşekkür ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ayşe Ateş, Özgür Özel ve Ahmet Davutoğlu ile görüştü: Dünyanın iyi insanlara ihtiyacı var
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz